![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tekke mi aman ALLAH korusun zamanında gelecekti geçti artık. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 sene öncesine kadar düşünüyordum ama artık iyice formdan düşmüştür tekke.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gurbetci KarTal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Kadro derinligi acisindan degerlendirirsek yerli forvet olarak iyi alternatif olabilir... Bende isterin Adebayor gelsin ama bu cok büyük bir mali yük olur hemde adam Türkiye ye zor gelir...
__________________ Gurbetci KarTal | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence rotadan şaşmayalım, City'den devam edelim, uzağa gitmeyip en kötü Santa Cruz'un işini bitirelim, alabiliriz makul bir paraya bence... Forlan transferi çok zor, hele de Dünya Kupasındaki performansından sonra, Madrid'le 5yıllık sözleşme imzaladı zaten adam, yıllıkta en az bi 5 milyon € alıyordu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | arkadaslar kolay mı hemen gidip almak, forlan gelsin, suarezz gelsin ohhooohoooo... ne güzel.. adebayor gelmez türkiyeye, hayal kurmayalım.. bence takım iyi şu anda, nihat eğer daha çok sorumluluk alırsa bu iş biter, bobo dah çok gol atacaktır bu sene, holosko da var... takımımıza güvenelim ve o gelsin bu gitsin diyerek gazeteler bizi oyalıyo satış yapmak için.... bobo halleder bu işi....
__________________ BEN ZARKOYUM !!! HAKSIZ YERE 2 YIL SÜREYLE BANLAYANLARA DÜŞMEZ BEŞİKTAŞ SEVGİM.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adebayor veya robinho gerisi hikaye
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | gelirse robinho gelir adebayoru bize yar etmezler. bu acık. ancak sunu merak ediyorum. marsilya luis fabiano diye kıvranıyor 16-17 milyon euro verecekler. eger robinhoyu 25-26 milyon euroya alıp bu adamı kacırırsak cok uzulurum. yani madem paramız var. fabianonun da ederi 16-17 milyon euro, neden fabianoya bakmıyoruz? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdal Adalı İşini Bilir Golcü Tranferini Bitirmek İçin Çok Calısıyorlar Su Asamada Forlan'ı Türkiyeye Getirmek Çok Zor . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |