![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
50 yılını futbolla geçiren bir teknik adam nasıl bu hataları yapabiliyor, bunu soruyorum yaf en basitinden? Deyinki Denizli doğrudur hata yapıyor son günlerde, ama yok, onu da demiyorsunuzki, adamın her hareketine eyvallah çekersek sezon sonunda üzülen taraf biz olacağız...Beşiktaş gol yememe konusunda bir rekora gidiyor, tamam eyvallah, çok iyi savunmamız var, Denizli bunu iyi yaptırdı takıma, ama kimse şunu demiyor, Beşiktaş gol atamama konusunda da bi rekora gidiyor, Beşiktaş tarihinde var mı acaba bu kadar az gol attığımız bir sezon...Türkiye'ye hücumu getiren hoca olarak anılan biri varsa hemde o takımın başında, bunu eleştirmeyelim de ne yapalım biz... | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sevgiler ,saygılar dostum..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hakarete bizde karşıyız her zaman, şimdi Nihat'a falan da sövenler var ama seneye onu ayakta alkışlayacaklar haberleri yok...Hakaret edenler de belli kişliler zaten, her maçtan sonra yensekte yenilsekte Nobre'ye, Rüştü'ye, Denizli'ye sövenler... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |