![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa Denizli ve Yildirim Demirorenin gittigi gun Besiktas sanki sampiyonlar ligini kazanmis gibi sevinecegim !! Kendi cok akilli sanan Mustafa Denizli.. Sen yerin Iran, Besiktas degil !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu Cagla tarafından (19-12-2009 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Sacmalama ya.. Stoperin sakatlanmis sen Yusufu oyuna aliyorsun hemde berbat bir zemine.. Topu onde tutuyum deyi Yusufu aliyorsun Boboyu felan cikartacaksin.. 2-1 ondesin defans cikart ofans bir oyuncu al.. cok sacma cok.. Yenilmemizin ana sebebidir !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | falcı dediğiniz teknik direktör bizi geçen sene tek başına şampiyon yapmıştır hatırlatıyım denizli gidince herkes çok mutlu olucak bense inanılmaz bir çöküş yaşıyıcam inşallah gitmez çnkü adamın sayesinde kaç yıldır göremediğimiz şampiyonluğu gördük o gelmeseydi onuda göremicektik takımı ertuğrul kurdu diyenler var ertuğrul belkide gerçekten kurdu ama takımı oynatamazsan oyuncuların hiç bir değeri kalmaz geçen sene denizli oyuncuları iyi kullandı bu senede kullanmaya yeni yeni başladı denizli giderse kına yakarsınız ayrı konuda bu yönetimle denizli giderse en az 5 sene daha şampiyon olamayız o zaman her sene tek tek hatırlatırım bu forumda
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam güzel diyorsunuz da Ertuğrul hoca da takımı bıraktığında hiç yenilgi olmamıştı namağlup gidiyorduk ve Denizli bu takımı aldı daha sonra şampiyon olduk tamam ama iyi yaptıkları şeylerin yanında kötü yaptıkları şeyler daha fazla. Her maç farklı kadro çıkararak takımı adeta yapboz haline getirdi Avrupa'da neredeyse 0 puan alacaktık ki neyseki manuyu yendik Aydın Karabulut,Batuhan,Erkan gibi gençleri yedi bitirdi resmen Kötü oynayan Serdar Özkan'ı her maç ilk 11 çıkarıp bizi kanser etti sonra adam çok iyi oynamaya başlayınca yedek kulübesine mahkum bıraktı ki hala yedekte bekliyor. Ayrıca Rüştü sevdasına da Hakan'ı bitirdi ki en fazla 2-3 sene daha oynayabilir Rüştü.Kısacası hiç bir zaman geleceğe yönelik bir hareket yapmadı sadece günü kurtarmaktı amacı ama Ertuğrul hoca takıma hep genç yetenekler kazandırarak ilerisi için bir takım kuruyordu ne yazık ki istenmeyen adam Ertuğrul hoca oldu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lafla olmuyor bu işler hoca beşiktaşımızı bir çıkmaza sürüklüyorlar y.d ile mustafa hoca allah sonumuzu hayır etsin bir an önce bıraksınlar beşiktaşımızı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | yusufun top tutmak ıcın oyuna alındıgına katılıyorum ama sunu unutmamalısın yusuf artık ne top tutabılıyor nede pas atabılıyor bu takıma dınc ve savascı adam lazım ve odam kesınlukle yusuf ya da nıhat yada tello degıldır bunlar artık bıtmıs ınsanlar bu takımda olamazlar sen besıktas buuk takım dıyorsan kendı evınde ne olursa olsun mahkum oyanayamazsın oynamamlısın ama bız sankı mınıcık bır amator klubu gıbı bursa tarafından kapatıdık kaldık neden cunku takımda savasacak adam yoktu ve sen genc ınsanlara sans vermeyıp 40 ına gelmıs adamı oyunu sgutsun dıye oyuna alıyorsan ben senın buyuklugunu tartısırım hemde her yerde olurum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
AYNEN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay vay..Ne çabuk harcadınız yaw Yusuf'u..Geçen sene şampiyon olurken, Bu adamın yaptıklarını ne çabuk unuttunuz..Yusuf bu sahada oyuna girermiymiş,bal gibi girer efendim.. Yusuf sahanın kuruduğu bir zaman diliminde son 15 dakikada oyuna girdi,Yusuf sahaya girdiği zaman sahada su birikintisi falan kalmamıştı bana ayak yapmayın..Yusuf bırakın da bu sahada 15 dakika oynasın..Yusuf o kadar Futbolcudur hani.. Oyuna İbrahim Kaşı alsa sonuç gene hüsran olsa sizin neler diyeceğini çok iyi biliyorum ben..Vay efendim Stoper oyuna aldıda,takımı iyice geriye çekti de,korkak denizli gene korktu falan filan kelle gövde koparacaktınız yine..Ferrari sakatlandığında İbrahim Kaşı oyuna herkes alır..Ama Mustafa Hoca oyuna Yusuf'u alır Fark Burda..Ya cidden futbolu bilmiyorsunuz yada işinize gelmiyor doğruları konuşmak..Ama hangi hoca size yaranabiliyor ki Mustafa Hoca yaransın.. Nobre ile niye başlamaz,Bobo bu havada oynar mı ? gibi komik yorumlar yapmayın bana..Nobre ile başlasa Boboyu yedek soyundursa burda kıyamEt kopartınız siz..Çok iyi biliyorum sizi ben , onun için SAMİMİ olun.. Konu RamesooN tarafından (20-12-2009 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |