![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay vay..Ne çabuk harcadınız yaw Yusuf'u..Geçen sene şampiyon olurken, Bu adamın yaptıklarını ne çabuk unuttunuz..Yusuf bu sahada oyuna girermiymiş,bal gibi girer efendim.. Yusuf sahanın kuruduğu bir zaman diliminde son 15 dakikada oyuna girdi,Yusuf sahaya girdiği zaman sahada su birikintisi falan kalmamıştı bana ayak yapmayın..Yusuf bırakın da bu sahada 15 dakika oynasın..Yusuf o kadar Futbolcudur hani.. Oyuna İbrahim Kaşı alsa sonuç gene hüsran olsa sizin neler diyeceğini çok iyi biliyorum ben..Vay efendim Stoper oyuna aldıda,takımı iyice geriye çekti de,korkak denizli gene korktu falan filan kelle gövde koparacaktınız yine..Ferrari sakatlandığında İbrahim Kaşı oyuna herkes alır..Ama Mustafa Hoca oyuna Yusuf'u alır Fark Burda..Ya cidden futbolu bilmiyorsunuz yada işinize gelmiyor doğruları konuşmak..Ama hangi hoca size yaranabiliyor ki Mustafa Hoca yaransın.. Nobre ile niye başlamaz,Bobo bu havada oynar mı ? gibi komik yorumlar yapmayın bana..Nobre ile başlasa Boboyu yedek soyundursa burda kıyamEt kopartınız siz..Çok iyi biliyorum sizi ben , onun için SAMİMİ olun.. Konu RamesooN tarafından (20-12-2009 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu RamesooN tarafından (20-12-2009 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | abi ben öncesinde sonrasında değilim o zaman Ertuğrul doğru iş yapmış demek ki bizim ortadaki kontrolü verdiğimizi görünce ömeri de alarak bitirici darbeyi vurmuş oldu. Yusuf önce girmiş sonra girmiş meselesi değil bu aslında saha kuru olsa Ernst ve Fink o sahadaki mücadeleden yorulmamış olsa Ferrari de oyundan çıkmamış olsa Yusuf değişikliği son derece mantıklıydı ama bu şartlarda Yusuf bence yanlıştı mağlubiyet tamamen hocanın suçu değil ama bu Bursaya direk hakimiyet verdi. Yediğimiz gollerde özellikle 3. golde çok kötü defans hataları var o adam 5 kişinin içinden çıkıp orta yapmamalı herkes izledi pozisyonu gol oldu. Neyse gerçekten uzatmak istemiyorum devre arasında gerekli önlemleri alırsa hocamız ki bu konuda güveniyorum kendisine böyle şeyler konuşmak zorunda kalmayacağız. Artık pasif futbol istemiyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
samimiyete pek gerek yok gercekler var ortada o saha sartlarinda yusuf degil ugur girmeliydi oyuna belki hoca yusuf topu ilerde tutar birde calim atar gol pasi verir diye dusundu ama defansi unuttu hoca | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |