Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ben Mustafa Hoca ya veya bundan önceki hiç bir T.d. Ye ne Ertuğrul a ne Tigana ya ne Rıza ya hiç bir yorum yapmamış ve her zaman T.D. istikrarından yana olmuş bir insanım takımlardaki istikrarsız performansların tek nedeni de sürekli t.d. değiştirmekle alakalıdır. Ama bu maçta Yusuf u Uğur İnceman ın yerine almasını gerçekten anlayamıyorum. Saha kurumuştu falan diye bi risk alınmaz sahaya girip onu mu inceledi Denizli ayrıca Yusuf un oynadığı bölge kesinlikle kurumamıştı zaten Yusuf oralarda tıkandı kaldı her topu ayağına aldığında iki adım atıp suyla mücadele etmekten başka bişe yapamadı. Sürekli oralardan top bize döndü daha da önemlisi oyundan çıkan Ferrari nedeniyle ortadaki gücümüz azalmıştı ve zaten bursa da ortadan bulduğu iki açıkla golü buldu eğer orta alana her zamanki gibi İnceman alınsa en azından bu maç berabere biterdi. Hoca nın kararı bence yanlıştı ama bu hocanın önceki yaptığı işleri kabullenmemek anlamına gelmiyor Bursa maçında hatası vardır ben sadece kendi adıma bunu söyledim. Bunun telafisi de var eğer yaptığı saçma açıklamadan vazgeçip transfere ihtiyacımız olduğunu kabul ederse Denizli gene bizi şampiyon yapar. Ama kadrom yeterli derse biz kalan 17 maçı zor çıkarırız bu futbolcularla bu kısırlıkla. |
Denizlinin sahayı incelemesine gerek yoktu, tvden de gözüküyordu zaten sahanın kuruduğu..Ferrari oyundan çıkınca yerine kim geçti? Toraman değil mi?Geçen sene şampiyon olurken göbekte kim vardı ? Toraman-Sivok.. Oyuna uğuru alsaydı uğur çok mu faydalı olurdu?Emin değilim en azından hoca,topun bizde kalması,oyunu tutma ve soğutma açısından Yusufu tercih etti..Benim Futbol anlayışıma göre doğru bir hareketti..Bana görede Uğur değişikliği saçma olurdu..