![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Türk statüsünde alınabilecek en iyi isim budur.Ön liberoda yaşanacak olası kazalar veya yabancı kontenjanında değişiklik yapılması açısından oldukça faydalıdır.Duygusal davranmaya gerek yok."Beşiktaş" ismini şampiyonluk yolunda katkı sağlayacaksa hayırlı olsun, hoşgeldi. Konu brk06 tarafından (24-08-2010 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haLA bu transfere karşı çıkanlar var adam sanki beşiktaş düşmanı nasıl bir mantıkdır gidior arkadaş
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hernekadar Avantajı olsa da , Dezavantaj'larının da olduğunu düşünüyorum.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Süper bir transfer oldu , hem ucuz , hem yerli statüsünde ,hemde her açığı kapatacak sonuna kadar koşacak savaşacak , aralara girip sürpriz goller atabilecek sorunsuz bir adam... Daha ne istiyoruz ki anlamadım bence harika bir transfer , birde golcü alsınlar takımın eksiği kalmıyor bence . Ricardinho olayına gelince , Hangimiz hayatımız boyunca sinirlerimize hakim olamayıp taşkınlık yapmadık kavga etmedik ? Adam sanki Süleyman Seba'yı yumrukladı !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ercan Taner : Çok Önemli Bir Transfer Olarak Yorumlayabilirmiyiz ? Rıdvan Dilmen : Robinho'dan Çok Önemli İhtiyaç Olarak . Ercan Taner : Robinho'dan Çok Önemli Bir Transfer Dediniz ? Rıdvan Dilmen : İhtiyaç Olarak Çok Önemli Diyorum . ![]() ![]() ![]()
__________________ İstanbul | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |