![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ısrarcı çnkü bir gol atmaya bşlarsa şampiyon yapar takımı o üzden bu kadar üstüne gidiyo denizli ama bu arada aldığımız kötü sonuçlar oluyor burası kötü işin kumar oynuyor biraz denizli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() |
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | düzel şu 2. yarıya be nihat | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bobo'nun serzenişleri doğrudur...Neden doğrudur diyorum, çünkü bu takımın golcüsü, en uç elemanı Bobodur, ama maçlarda max. 2 pozisyona giren bir forvettir...Nihat ise bir çok pozisyona giriyor, topu ayağında buluyor ve pozisyonları bir bir harcıyor, Bobo'nun da içi gidiyordur herhal bunlardan sonra...Yanlış elemanı pozisyona sokuyoruz biz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet benimde dikatimi cekti bu olay mesela manisa macinda tello orta acsa bile nihata pas atmasi icin yoksa nihat kullaniyor bana kalirsa nihat kendini böyle dahada zor duruma koyiyor kafasi bosalmasi lazim ama nihattan umutluyum kalitesini bildigim biri ve kampta artik toparlar kendini ve artik bize yarar saglar
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Duran top konusuna kafam takildi.Elimde istatislik yok ama tahminen en cok korner kullanan 3 takimdan biri olmamiza karsin kornerlerden golumuzu hatirlamiyorum.Keza frikiklerden de.Golu gectim akilda kalan bir organizasyonumuzda yok.Kotu oynana maclari kazanmanin en iyi yolu olan duran toplar konusunda herhalde calisma yapilmiyor.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nihata bırak taç attırmayı onu kadroya almam ne dir bu nihat sevdası anlamadım gitti!!!!! isyan ettirmeyin bu tribünleri az kaldı ama bir gün o bardak dolup taşacak o taşan suda ne yönetim ne nihat ne de denizli boğulmaktan kurtulamayacak nihata verilen şans tabata ya verilse ondan onkat daha ii işler yapardı yok neymiş BEŞİKTAŞ ın özevladıymış yemişim ben böyle evladı defol git nihat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bizim evladımız felan kabul de,yıllık kac paraya bizim evladımız alıyor bilen var mı? ya 3,5 yada 4 olması lazım,bu parayı bir yılda alan baska biri var mı sanmıyorum,Arda gs de 2 milyona oynuyor alex de buna yakın ş varın şimdi hesaplayın evladımızı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |