![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
1-Denizli nin 2. sezonu olması fizik güncellemesi ile alakası yoktur,fizik durumları son haftadaki rejenarasyon ve istasyon testleri sonucu belli olur ,yani 5 günlük veriler dikkate alınır..Avrupa da hüsranın sebebi Denizli nin yanlışları kadar bizim futbolumuzun olduğu yerle de alakalıdır..İngiliz,Alman ve Rusya şampiyonunun olduğu grupta en iyi yer 3.lüktü 4. olduk..ne yani 1. yada 2. mi olacaktık.. 2-Rüştünün adelesi kopmadı,adele kopmasında sedye ile çıkardı..Rüştünün adele sakatlığı yaşamasının sebebi ise yanlış antrenman değil,soğuk havada soğuyan adeleye ani patlama yaptırmaktır..İşte bende bunu söylüyorum;bilmeden konuşmayalım..Rüştünün kaç antrenmanını seyrettiniz ki yanlış antrenman kanısına vardınız..artı antrenmannasıl yapılır bilmeden seyretseniz bile hüküm verebilirmisiniz..artı Rüştüyü iyi tanıyor olsa idiniz son 15 yıldır aut atışlarını kullandığını bilirdiniz,ayrıca futbolda aut atışlarının kaleciye kullandırılma sebebi,oyunda bir oyuncunun eksilmemesi içindir..38 yaşıma kadar çeşitli kategorilerde oynadım ve antrenör B kursunu bitirdim ,inanın sizin söylediğiniz sebepten dolayı hiçbir futbolcu vuruştan men edilmez çünkü son antrenmanda teste tabi tutulurlar ,eğer ağrısı varsa iğne ,sakatlığı varsa tedavi edilir.. 3-Nihat'ın fizik problemi yok..maçın 1. dak.son dak. kadar bütün pozisyonların içinde olan bir futbolcunun fizik problemi olamaz zaten..ama çok büyük bir ritm problemi var ve ritmini bulması için maça ihtiyacı var..ritmini bulana kadar da oynatılması bana göre de hatalı.. 4-tamamına katılıyorum...ama bazen hocanın da aşamadığı problemler ve form düşüklükleri yaşanabiliyor..futbol oynamış herkes bunu bilir.. 5-Zaten mesele de bu arkadaşım...anlaşamadığımız nokta;futboldan az çok anlamanın herşeyi söylemek için yeterli olduğunu düşünmek; eğitim ,tecrübe gibi emek harcanarak edinilen nosyonları çöpe atmaktır.. Yukarıda yazdıklarım benim şahsi görüşlerim değil sevgili dostum ..yukarıda yazdıklarım bu işe senelerini vermiş insanların kabul ettiği bu işin okullarında okutulan gerçeklerdir.. Unutmayalım ki fikir sahibi olmak için bilgi sahibi olmak gerekmektedir..Bir insanı , yaptığı işten dolayı eleştirmek için en az onun kadar bu iş hakkında bilgi sahibi olmak gerekir..bu da benim şahsi düşüncem.. Sevgiler... Saygılar....
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar bunları takılıp kalmayın. Denizli-nihat vs hepsi boş işler. Pastanın büyük dilimine bakarsanız zaten bunları görmezsiniz bile. Durumumuz o kadar vahim ki! Kulüp borç batağında, iflasın eşiğinde. Ne satacak ne de alacağımız var Buna rağmen yönetim saçma sapan isimlere inanılmaz paralar ödeyip transfer yapıyor. Bu transferlerin hiçbirisinin futbolla alakası yok Düşene bir tekme vururlar hesabı bütün basın dört koldan saldırıyor Taraftar bölünmüş, bir kısım nihat'a karşı bir kısım destekçi, bir kısım denizliyi istemiyor bir kısım çok iyi hoca diyor Fahiş fiyata taraftara dandik ürünler kakalıyorlar Stad her maç pislikten geçilmiyor. Kombine alıyorsun bırak oturmayı, düzgün ayakta seyretmeyi bile, tribüne giremiyorsun neredeyse. kimin ne olduğu belli değil. Kapıya yanaşınca 4-5 genç sarıyor etrafını "abi beni de sok içeri.." Çocukluğumda takımı saydığımda yarıdan fazlası ya Beşiktaştan yetişmiş ya da çook uzun yıllar önce 2.-3. ligden alınmış oyunculardı. Şimdi en eskisi kim deseniz ibo derim onunda antepten gelişi dün gibi. Demek istediğim değerlerimiz, Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan olgularımız bir bir erimiş Futbolcular desen burunlarından kıl aldırmaz. En iyi futbolcu onlar, kendilerini anca ronaldoyla messiyle xaviyle kıyaslarlar ama edirne'den çıkınca kendilerinin 10da1ine oynayan en ücra takıma yenilip arkalarına baka baka dönerler. Ama gider basına "ben formdayım hoca oynatmıyor" derler ... ... ... Böyle bir çarkın içinde ne futbol kalır ne spor ne de sporcu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu CEK_BJK tarafından (23-12-2009 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |