![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla artık Tabata'ya kızamıyorum ki adamın tek suçu 8 milyon euroya gelmesi ki onuda Tabata istemedi yani ne taraftar destek çıkıyor ne Denizli ee adam da sonuç olarak maçlara baskı altında çıkıyor en azından taraftar onu desteklese tezahurat yapsa veya alkışlasa belki bu kadar kötü olmaz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabata ne yapsin adam oynatilmiyor, sürekli bonservis bedeli konusuluyor baski altinda ne kadar verimli olunurki, tamam adam süper yetenek kurtarici demiyorum ama sanki sadece tabata yerlerde sürünüyormus gibi konusulmasi haksizlik misal nihat, nobre ve diyerleri. sanki bunlar tabatdan dahami iyi
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (23-12-2009 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Büyük Takımda Oynamayı Kaldıramadı . Veya Kendini Gösteremiyor
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tabata artık bilmediğimiz gibi aslında.İlk geldiği günlerden daha kötüydü son maçta.Bunun sorumlusu kendisi mi, onu oyatmayan Denizlinin mi bilmiyorum.Ama herkesçe bilinen tek bir şey var... Tabata yolcu..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! Konu Sükut tarafından (23-12-2009 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Evet tesbit doğru yönetim verdi ki,o parayıda Tabata almadı.Neler döndü,o parayı verirken amaç neydi? orasına rıfailer karışır.. Bize düşen destek olup kazanmak.Parada külübün parası.. Merakım!!! Kendi şirketlerinde bu insanlar nasıl yöeticilik yapıyorlar? O şirketler niye ayakta? Beşiktaşımızın 2015 e kadar olan borcumuzu biliyormuyuz??? | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |