![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımm..pardon ..iyiki sahip çıkmışsınız..yoksa maazallah Nihat,İspanyanın ,Rreal Sociedad 'ın ,Villareal'in ,milli takımın falan yüzünü bile göremezdi...Allah ona sahip çıkan taraftardan razı olsun..ya bide sahip çıkmasaymışlar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir de nihatın para konsunda söylediklerine destek çıkanlar var neymiş nihatın aldığı parayı kıskananlar onu eleştiriyormuş. Bundan daha komik bir söylem olamaz. Ayıptır ya bu söz yakışır mı? Beceriksizliğini bu sözlerle örtemezsin Nihat. Yani ben seninle aynı takımda oynasam, takım arkadaşın olsam ve eleştirsem tamam haklısın. Kıskanmış olurum. Ayıp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Foruma her girdigimde ayri bir Nihat konusu goruyorum.Tamam Nihat cok kotu oynuyor,cok gol kaciriyor , bazen sinirlenip basina konusuyor v.s. Ama takimin ve kulubun mevcut durumunun sorumlusu Nihat degilki.Gunah Kecisi ilan edilmesini anlamiyorum.O kadar agir sakatliklar gecirmis, bize gelmeden onceki 2 senede cok dusuk bir performansla oynamis,sezon basi hazirliklarina katilamayacagi belli olan bir futbolcuyu alan Denizli ve yonetimdir asil suclu.Efendim Denizli ye sorulmadan alinmis v.s. diyebilirsiniz.Bende derimki bu daha beter.Bi takimin teknikdirektoru kendisinden habersiz alinan bir oyuncuya ragmen gorevinin basinda duruyor,bunu icine sindiriyor ve sesini cikartmiyorsa teknikdirektorlugunu tartismaya gerek yok.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |