![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | şimdi bi kere uefa kesinlikle bir şehirde iki stada izin vermiyor! ama istanbul iki kıtadan oluşan bir şehir olduğundan izin veriliyor! anadolu yakasından kadıköy ü seçecekler avrupa dan da olimpiyat'ı. aslantepe filan seçilemez. çünkü finali büyük statta oynatma zorunluluğu var! özetle istanbulda saraçoğlu ile olimpiyat ta oynanabilir! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olmasin Daha iyi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | gerçekçi insanın hali başka ya ![]() ![]() sadece inönü değil şuanda bu organizasyona evsahipliği yapabilcek hiçbir stad yok bence türkiyede.. bunu konum ulaşım ve görselliğe bakarak sölüyorum. türkiyede şuan bu özelliklerin hepsini barındıran bi stad yok gibi. kayseri stadına hiç gitmedim ulaşım kolaylığı varsa ki kayseride zorluk olucanı sanmıyorum bitek orası olabilir. ama o koltuklar lütfen bi şekle girsin ya ![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (26-12-2009 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |