gidisin olurda dönüsün olmaz insallah.yemin ederimki demirören can cekisiyor densin eyer zil takip oynayip mutluluktan etrafa hediyeler dagitmazsam en adiyim.okadar iste bir koyu bjk taraftari baskaninin ölmesini istemesi sizce normalmi?tabiki degil,ama benim gibi milyonlarcasi var,demekki bu adam tarihte yapilmamis kötülükleri yapmis besiktasimiza,demekki bu adam cok kötü biri.korkarimki bu adamin besiktasimizdan gidisi kongreyle ve istifayla olmayacak bu gidiste.insaallah o sey olmazda,ama bu demirören hicbirseyden utanmiyor,korkmuyor,yüzü etten degil resmen maskeler var yüzünde,bir insan böyle utanmaz olursa onurlu bir davranis sergilemeside bir okadar imkansiz olur.onca yapilana ragmen hala utanmadan arlanmadan cikip hala ötüyorsa bu adamin normal bir insan olmadigi anlasilir.insaallah enkisa zamanda eceliyle giderde hem bir skandaldan hemde olasi yillar boyu sürecek bir krize ugramayiz.hay allahim yeni yiin ilk gününde temennime bakin ya,valla bunlari yazarken bile utandim peki demirören niye hala utanmiyor yaaa.beni ve benim gibi milyonlarca bjk sevdalisini bu hale getiren sahis nasil olurda hala ben adayim ve baskan olacam der yaa,cildiracam yaaa.
__________________ |