![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | avrupa nın en büyük kulüp başkanlarının hemen hemen hepsi maddi gücü yüksek olan kişiler ( florentino perez=r.madrid ; laporta= barcelona;abramovich = chelsea) ama yd de den tek bir farklılıkları var çok akıllılar. bundan dolayı seçilecek başkanın hem maddi gücü olmalı hemde akıllı olmalı. murat aksu akıllı olabilir ama yd gibi maddi gücü yüksek olduğunu zannetmiyorum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
hadi diyelim biri cikda harika bir proje getirdi Bunu nasil uygulayacak tabiki bir projenin hayata atilmasi icin önce para gerekiyor Para yoksa projede yok Belirli bir parayla yapilacak belirli bir kazanc saglanir Nekadar düsük yatirimli proje ise okadarda düsük kar elde edilir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | v Alıntı:
Bilgili doneminde once borc yukseldi.Sonra mali yapi duzeltildi.En son sportif basari geldi.Ayni sey Seba donemi icin,hatta Laportanin Barcasi icin de gecerli.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yani projeler için gerekli olan maddi kaynaklar 1.5-2 yıl içinde edinilecektir. murat aksu planlarının bu doğrultuda olduğunu açıklamıştı.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
sinirlenen taraftarlar zaten besiktasli olmiyan kendisini öyle zanneden kisilerdir Medya okudugumuz yazilari kolayca altinda kaliyoruz ve kolayylikla antiaksucular olabiliyoruz buda bi gercek.... bence 2 yil tarnsfer yapmamasi sadece besiktasin gelecegini düsünen adamin aldigi karar olur zaten katiliyorum transfer istemiyorum ben borcun yarisi bitmeesi veyada zaten borc kolay kolay ödenemez ama makul bir borc kalirsa sorun olmaz ama en önemlisi alt yapinin basarili olmasini diliyorum ....... Aksuya tam destek ..... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demirören gibi birini görüp geçirdikten sonra ben kimsenin 2 yıl pahalı transferler yapılmadığında ses çıkarıcanı sanmıyorum ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
BABASINDAN GELEN BİR ZENGİNLİK. göreceksin gün gelir babasının parasını da bitirir bu adam. Bence paraları bu kadar kolay harcamasının sebebi de bence babadan gelen zenginliğin verdiği psikolojidir. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |