![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
sence iyi birsey mi demirörenin yaptigi isler hangi yildiz oyuncuyu getirdi demirören yönetimi adam akilli yildizi bitmis rico mu kleberson mu baska bilmiyorum okadar ünlü olan oyuncu 1 kisi daha vardi unuttum ayrica en akilli transferi john carevdir gerisi yalan simdilik ernstde var tabi bu yil battik nihat yillik 3 milyon aliyor kardesim tabata olsun nobre olsun bu yil yatarak kazanan delgado 2.5 milyon aliyor senin transfer dediklerin bunlar mi acikla hadi ............. transfermis ben transfer istemiyorum borclarin bitmesini ve altyapidan cikan oyuncularin satilmasi veya 20--23 yaslarindaki oyunculari 1-3 milyon arasinda alip 10--15 miylon arasinda satan yönetim istiyorum tabiki böyle uygulama yapilirsa birakim türkiye süper ligini sampiyonlar liginde bile basarilar gelir örnegi cok avrupada siradan beyenmediginiz PORTO PSV LISSABON AJAX en iyi uygulayan takimlar ve gecmislerinde büyük basri yapan takimlardir tamam real madrid gibi her saniye adi cikmiyor ama tarihdeki yerlerini koruyorlar ve yil katilidiklari kupalarda en az yari finale cikiyorlar bunlar basari degilmi biz o takimlara 5 atariz gibi söylentilere giriyoruz ve elenip geliyoruz biz olalim fb veya gs olsun biraz gercekci olalim abartmayalim gercegi yazalim------------ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | v Alıntı:
Bilgili doneminde once borc yukseldi.Sonra mali yapi duzeltildi.En son sportif basari geldi.Ayni sey Seba donemi icin,hatta Laportanin Barcasi icin de gecerli.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
BABASINDAN GELEN BİR ZENGİNLİK. göreceksin gün gelir babasının parasını da bitirir bu adam. Bence paraları bu kadar kolay harcamasının sebebi de bence babadan gelen zenginliğin verdiği psikolojidir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yani projeler için gerekli olan maddi kaynaklar 1.5-2 yıl içinde edinilecektir. murat aksu planlarının bu doğrultuda olduğunu açıklamıştı.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
sinirlenen taraftarlar zaten besiktasli olmiyan kendisini öyle zanneden kisilerdir Medya okudugumuz yazilari kolayca altinda kaliyoruz ve kolayylikla antiaksucular olabiliyoruz buda bi gercek.... bence 2 yil tarnsfer yapmamasi sadece besiktasin gelecegini düsünen adamin aldigi karar olur zaten katiliyorum transfer istemiyorum ben borcun yarisi bitmeesi veyada zaten borc kolay kolay ödenemez ama makul bir borc kalirsa sorun olmaz ama en önemlisi alt yapinin basarili olmasini diliyorum ....... Aksuya tam destek ..... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demirören gibi birini görüp geçirdikten sonra ben kimsenin 2 yıl pahalı transferler yapılmadığında ses çıkarıcanı sanmıyorum ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence murat aksu da proje geliştirererk bu kadar borcu ödeyemez; bu kadar borc kapanmaz, tek care besiktasın menkulleriniş satacaklar bu belli,130 milyon euro dan bahsediyolar, birde bir kaç sene sonraki alacakları da almışlar, düşünsenize,murat aksu nereden bulacak bu kadar parayı imkansız, bence aklı basında adamlar lazım,bir aday kalkıp ben bunu kaparım öderim derse o bilin ki yalan söylüyor, birde şunu anlamıyorum yok barselona nın baskanı realin baskanı zengin mişde oradan yırtıyolar mış yahu dünyanın en büyük klubü mali yönden m.united,ki buda şirket gibi yönetiliyor başkandan para almıyor, keza barselonadca öyle ,laporta cebinden paramı koyuyor sanıyorsunuz, keza bayern munich,arsenal,o.lyon ajax bunlar hep kendi başına kendi yagıyla kavruluyor, real bir istisna bence,nede olsa ispanya kralının takımı.ama kalkıp baskanın cepten para harcadıgını sanmam, chelsea ise daha 10 senedir meydanda abramovich muslugu kaparsa ne olacak görmek lazım.. demirören bir daha secilirse,yaptıgı hatalardan ders almayacak ve düşünecek ki ya ben neyaparsam yapayım herkes arkamda ve demekki dogru yapıyomusum o zaman devam diyecek ki bu da sonumuz olacak.. neyse hakkımızda hayırlı olsun herkese saygılar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |