Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı
Bazılarını hakkaten anlamıyorum..Daha 21 yaşında , İsveçten gelmiş,doğru düzgün Türkçe konuşamayan bir oyuncuyu konuşurken,Madem oynatmayacaksın niye alıyorsun hoca ?? diyebilen bir zihniyeti kabul edemiyorum..konuştuğumuz adam 28 yaşında ki Erhan Güven veya 29 yaşında ki Tabata olsa bir nebze anlarım..yaw bu çocuk 21 yaşında geçen sene Türkiyeye gelmiş bi durun hele..Dünde izledim bu çocukta yetenek var,doğru çalışmalar yapılırsa,fiziğini geliştirirse birşey olur..Onun için kiralık verilebilir..Satılmasına gönlüm razı olmaz.. |
ya daha 21 yasinda diyorsun ha 30 oldugundami oynatacagiz, avrupaya bir bak barcelonada manchester unitedda, real de liverpoolde chelsade bayerde hepsinde 18 yasinda 2-3futbolculari var hepside sezon icinde bolca sans buluyorlar dogru ya avrupa kulüpleri bilmiyor sirf 1 senede 90 dakika bile sans vermeyen sizin denizliniz biliyor, kiralayin tüm gencleri nede olsa tabata, nobre, rüstü , erhan ugur falan yeter bize onlar takimda kalsinlar nede olsa gelecek vaad ediyorlar dimi nobre 10 sene sonra bile hala besiktasta olur belki 10 senede 10 golü bulur, nobrenin senelik ücretiyle 10 tane erkan aliniyor ama nobre dursun lazim o bize yoksa sacimiz kafamizda kalir