![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Simdi yenilginin sorumlusu kalecimiz Ramazan olur Bakdigimizda takim olarak nasil oynadik Kalecide hata yapabilir ama önündeki oyuncularin yer tutmasida önemli eee adam bombas kaliyor ceza alaninda kalecimizde iki defa cikiyor ama bosa cikiyor ne oluyor hatali gol yemisim ben böyle hatali golü Ibrahim kas bu sezon nekadar stoperde oynadi hele hele toramanla birlikte koysana adami nediye yedek bekletiyorsun sivok'u defansin bari garanti olsun sanki ilk maci kazanmisinda Ramazan iyi kaleci degerini bilmemiz lazim Necip beyendim acikcasi Holoska sakatlikdan yeni cikmis oyuncuyu sahaya sürecegine 8 milyona alinani koysana ama holoskoda elinden geleni yapti Üzülmez hep ayni üzülmez iste Bi orta acmasini ögrenebilseydi gencligindde süper olurdu Kas bu adamin neden hala besiktasda oldugunu anlamadim ......... ve son olarak bobo ilk 11demi cikti sahaya yada 30 dakkada denizlimi aldi anlamis degilim bir kez dahi galiba boba topa degmedi diye biliyorum yarim saate | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |