Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
batuhan disiplinsiz diyelim kendine bakmiyor laf söz dinlemiyor, peki diger gencler ridvan, necip ismail erkan bunlarin hepsimi disiplinsiz hepsimi kendilerine iyi bakmiyorlar yada hepsimi kamptan kaciyor, bana kimse denizlinin iyi hoca oldugunu söylemesin söyleyenin ya futbol bilgisi sifirdir yada fenerlidir cimbomludur, erhani istedi sezon basi gitti aydin gibi genc ve basarili birisini erhan icin harcadi simdi antalyaya kiraladi, erkan zengini istedi gecen sezon ortasinda aldik hazirlik maclarinda sevindik sag acikta iyi oynuyor diye bugün duydukkki yollanmis, bumudur iyi hocalik bana denizlinin türk futboluna kazandirdigi bir futbolcu ismi söyleyemessiniz,,,ilk geldigi günden beri söylüyorum bu adam besiktasli falan degil milletin gözünü boyamis besiktasi batirmaya gelmis birisi |
Rıdvan uzun süre sakattı daha yeni düzeldi defans yapmayı öğrenirse Rıdvan büyük ihtimalle oynar ilk 11 de. Necip daha yeni hazır hale geldi ne zaman oynatacaktı pafdan alıp direk A takıma mı soksaydı o zaman görürdün asıl nası bitiriliyor gencecik formanın ağırlığını kaldıramayacak bir oyuıncu , önce A2 de pişirdi adamı şimdi kadroya sokuyor işte genç oyuncuyu takıma sokmanın en iyi yolu budur bütün dünyada böledir. İsmail zaten oynuyor İ.Üzülmez kadar iyi defans yapabilse değişilmez olur ama arkayı çok açık bırakıyo bu da bi sorun düzeltmesi lazım. Size katıldığım tek nokta Erkan ı yollaması ama Erkan ı neden genç kategorisine soktunuz onu anlamadım adam 25 ini bitiriyo el insaf. Ama tabii ki gönderilmesi garipti çünkü en ihtiyacımız olan bölgede oynuyor ve kötü oyuncu değil Denizli nin anlayamadığım kararlarından birisi ama sırf bu yüzden onu itin bi tarafıyla muhatap edemem sizin gibi. Beşiktaş ı şampiyon yapmış bir hocaya bizi batırmaya geldi diyorsunuz ve sonra Denizli ye kötü hoca demedik diye bizi fenerli futbol bilmeyen falan ilan ediyorsunuz böyle gereksiz söylemlere gerek yok Denizli iyi hoca mı değil mi buna karar verecek biz değiliz ama senden benden futbolu daha iyi bildiği kesin. 3 takımı da şampiyon yapmış bir adamdan bahsediyoruz. Ve gittiği her takımda milli takımda da gençlere şans veren bir hocadan bahsediyoruz. O yukarda alıntı yaptığınız insanın önceki yazılarını okusaydınız Türk futboluna kazandırdığı oyuncuların örneklerini de görürdün. Neyse herkes bildiğini okusun bakalım bundan faydalı çıkan Beşiktaş ımız olmayacak onu söyleyebilirim sadece.