![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nıhat nıhat nıhat kahvecı besıktasın cocugu nıhat kahvecııı
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | benim sene başından beri söylediğim bişey var. bu sene şampiyon olucamıza inancım tam ama beklentim şampiyonluk değil demirörenin gitmesi. kimse merak etmesin yine şampiyonuz herkese ve herşeye rağmen.. forumda bi anlık sinirle açılan yada taraftarı iki bölme ihtimali yüksek olan bu tip konulara taviz verilmemeli diye düşünüyorum.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
helal be kardesımmm ıste besıktaslılık budur ...... her yerınden opuyorummm ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | eywallah kanka ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (13-01-2010 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım nihat konusunda fanatik olarak beni görüyorsun belki ama benim yaptığım nihatin fanatikliği değil bunu bil.Ha nihata güveniyormuyum evet güveniyorum çünkü nihatın bu takımda ki kredisi her zaman olacaktır ve gerçek yerinde oynayan (forvet arkasında serbest kalan sağ çizgide verim almamız mümkün değil) bir nihat bu takımda çok işler yapacaktır..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | geçen senede bu tip başlıklar açılıyodu oldu bir mucize.bence gerek yok böyle başlıklara ama takdir konuyu açan arkadaşımızın ve modlarımızındırr.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Şöyle bir düşünelim.Demirören yönetimi geldi geleli Şampiyonluk,güzel futbol,transfer döneminde kariyerli futbolcuların Beşiktaşa kazandırılması Beşiktaş taraftarına hayal gibi gelmeye başladı.İnanın bana Seba gibi futbolu iyi bilen profesyönel yönetim kadrosu oluşturan.dürüst,sözüne güvenilir,sözü geçen,saygın,itibarlı biri başa geçsin herşey o kadar değişirki.Bunun için başkan seçiminde yanlış yapılmamalı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sapınaaa kadar beşiktaşlıyımm ama bu takımın taa lig başlamadan bi halt yiyemeyeceginii biliydoum ...kalitesizz bi kadroo berbat bi hücüm hattı ..komedi transferlerr sogudum artıkk beşiktaşımızdan bezdirdiler benii..siz bırakın şampiyonlugu bu takım ilk 4 e girerse şükredin.. ben kesinlikle ilk 3 yapamayacagınaa eminim...4den bile şüpheliyim varınsiz düşünün. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |