aklima su sorular geliyor. acaba baskan bu guclu isimleri yonetebilecek mi? gercekten vaad ettigi profesyonellesmeyi basarabilecek mi? 6 ay sonra listeye girenler istifa edecek mi? diger baskan adayi demirorenin ilk ve en berbat doneminde 2. baskanken acaba simdi duzeltebilecek mi? o yanlislarda kendisininde payi var cunku. acaba sayin aksu kendi listesindekileri kontrol edebilecek mi? acaba demiroren yine herseyi kendi bildigi sekilde yapmaya kalkar mi? ya sayin aksu ilk once 250 sonra 280 sonra 400 ustu gibi karisik rakamlarla ifade ettigi ve divan kuruluna bagli denetleme kurulunda 181 milyon tl olarak aciklanan borcu nasil odeyecektir? daha ne kadar olduguna karar verememistir( sayin aksu her firsatta imkb dene kurusa kadar borc ogrenilebilir demektedir ancak surekli farkli rakamlar belirtmektedir) sayin demiroren kendisinin yaptigi bu borcu nasil azaltacaktir? nasil? acaba? hep bunlarla dolu secime giriyoruz ben karamsarim acikcasi valla bircogu gibi demiroren gitsin aksu super demiyorum aksunun demirorenden en ufak bir fazlasini goremedim? kisilik olaylarina girmiyorum cunku biri baskanimiz digeri de muhtemel baskanimiz. umraim listelere giren yoneticiler guclu olur ve baskan adaylarini yonlendirebilirler tek teselli bu.. son olarak cnn turkde sayin aksu ali gultiken le ilgili gorusme olmadigini soyledi yani gelirse ali gultiken geliyor diyemiyoruz su an kesin olarak..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |