![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | demnirören israrla murat aksuyla programa cikmaktan kaciniyor, bunu söyleyenler aksunun katildigi programlara demiörenide davet etiklerini ama cesitli mazeret yüzünden demirörenin kabul etmedigini söylüyorlar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Normaldir. O daha önceden tesbit edilmiş sorulara hazırladığı cevapları vermeye alışkın.. Bir de adam ne konuştuğunu kimsenin anlamadığı ekranda ağır bir şahıs görüntüsü vermeye çalışan malesef o derece içi dolu olmayan bir insan.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ya bunlar boş işler nerden biliyorsunuz belki adam ağır başlılık yapıp polemiklere girmek istemediğini bu kadar düşman olmayın ne kadar istemeseniz de şuan SİZİN BAŞKANINIZ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bunlar boş işler felan değil.. Esas boş polemikler çıkaran yıllardır kendisi.. Düşman olmama gelince ewet doğrudur sayın Demirören'e düşmanım.. Bunu şahsi menfaatlerim için değil Beşiktaşı düşürdüğü durum için yapıyorum.. O koltukta geçirdiği her saniyenin Beşiktaş'ın aleyhine olduğuna inanıyorum ve pazar günü bunun 3 yılda daha devam etmesini istemiyorum.. Bu Murat Aksu taraftarlığı değildir.. Aksu olmaz Paksu olur farketmez.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bide büyük harflerle baskaninizdir falan yazmana gerek yok o benim baskanim falan deil. benim baskanim süleyman seba gibilerdir, sözünün eri gercek bjk durusuyla konusan hareket eden beyefendili sahsiyetlerdir. bu adam gitsin kim gelirse gelsin hic itiraz etmicem ben
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mehmet topuz olayinda ahmet cakarla girdigi polemikte kucuk ahmetten bahseden ani sekilde karar verip hersozunu sonradan yiyen dedigi hicbir sozun arkasinda durmayan bi adama ici bos demeyecezde ne diyecegiz sen soylede bilelim bari bos iste adam kardesim bos hicbir agirligi hicbir ozelligi olmayan bir adam
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |