![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | 14bin kongreüyesinin biranönce ayiklanmasi dileginde bulunuyorum cünkü ozaman bjk miz düzlüge cikar.yani satilmislar oradan giderse satilmayanlar bjk mizin haklarini korurlar kongrelerde | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Y.Demirören'in gitmesini bende istiyorum ancak yeniden seçilirse de kongreye asla "satılmış" diyemem..Genel kurul,beşiktaşın kalbidir,beynidir..onun alacağı karara da saygı duymak gerekir..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kongre üyelerine laf atmak bence de yanlış bir yaklaşım bu takım için somut bir katkı örneği koyan insanlar onlar sonuçta söz haklarını da istedikleri gibi kullanabilirler eğer ki birinin bu duruma isyanı varsa kendisi de kongre üyesi olup o üyelere derdini anlatır toplantılarda ya da farklı iletişim yollarıyla böle forumlarda laf atmakla bir yere gelinmez. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Pardon ama taraftar projesi ve M.Aksu destekldigi proje cok hayirli olur cünkü satilmis versaire dernekler adamlar cikmaz.. Simdi size örnek veriyim bir dernek önce demirörenin yaninda oluyor..demirören onlara söz veriyor sizden bir adam alicagim ama sonunda almiyor ve o dernek aksuya yöneldi ve topluca ona oy verecek..Bunun daha niceleri var malesef kendi cikarticaklrini düsnüuyorlar Besiktasi pek düsünmuyolar.. Sorum bakalim demirören niye 3 tane derneklere yakin olan adamlari listeye aldi.. ![]() Bunlar daha hic birsey daha neler dönuyor ama bizim haberimiz yok.. Üyeler mutlaka artilmali ve o proje hayata gecirilmeli.. Suan kim bu secime kazanacak belli degil (tabikii) ama öyle kaos öyle bi karisikli yani kim kime oy veriyor belli degil aslinda her üye kendi adaya oy vermeli öyle topluca dernek oylar olmamali..neyse Yine de emimin ki dernekte olmayan üyeler cogu M.Aksuyu destekliyor ve benim ve herkes gibi istegi 31.Ocakta bir degisim olucaktir.. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kardeşim kongre üyesi olunması konusunda da çeşitli sıkıntılar var.demirören dernekler içerisinde kendine yakın olan derneklerden gelen kongre üyesi olacakları en hızlı şekilde kulübe üye yaparken dışarıdan gelen ki 2 asil üyenin referansını alan kişilerde almamak içinde çeşitli bahaneler yaratmaktadır. Ayrıca kulübe giriş aidatınında yüksek olduğu bir gerçek böyle bi ortamda da üyelerin içinde demirörenin sırf kendine oy atması için diğer kulüp taraftarlarını üye yaptığı düşünüldüğünde maalesef genel kurulun BEŞİKTAŞIMIZI TEMSİL ETTİĞİ SÖYLENEMEZ !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |