Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı
Kardeşim kongre üyesi olunması konusunda da çeşitli sıkıntılar var.demirören dernekler içerisinde kendine yakın olan derneklerden gelen kongre üyesi olacakları en hızlı şekilde kulübe üye yaparken dışarıdan gelen ki 2 asil üyenin referansını alan kişilerde almamak içinde çeşitli bahaneler yaratmaktadır. Ayrıca kulübe giriş aidatınında yüksek olduğu bir gerçek böyle bi ortamda da üyelerin içinde demirörenin sırf kendine oy atması için diğer kulüp taraftarlarını üye yaptığı düşünüldüğünde maalesef genel kurulun BEŞİKTAŞIMIZI TEMSİL ETTİĞİ SÖYLENEMEZ !!! |
Abicim öyle iddalar ki bunlar gerçekten kanıtlanabiliyorsa zaten boşverin seçimi falan askeri darbe gibi basalım yönetim binasını istediğimizi başa geçirelim daha iyi. Tanıdığı insanları kayırma politikası bi kere artık alışkın olmamız gereken bir şey Türkiye de herhangi bir kurumun başına kim geçerse geçsin önce kendi tanıdığı bildiği kişileri etrafında toplamak ister buna lafım yok da. Diğer klüp taraftarlarının üye olması iddasının gerçek olmadığına inanıyordum ben eğer o doğruysa gerçekten bizim burda seçim konuşmamız bile saçma :S Ben de zaten o giriş aidatlarının diğer bazı ödemelerin yüksek olduğu için bu insanlar Beşiktaş için somut bir katkı yapıyorlar demiştim abicim paramız yoksa Beşiktaşlı değiliz demek istemiyorum ama sesimizi duyurmak için biraz para gücüne de sahip olmalıyız işte yoksa gene de elimizde tribün gibi bir koz var o da ayrı ama birey olarak ses duyurmak var tabi bi yerde.