![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Uzun bir süredir yorum yapmak yerine gelişmeler takip ediyordum. Uzun süreli sessizliği bir nevi bozmuş oldum. Bana kalırsa iki liste de bahsedildiği kadar güçlü listeler değiller. Murat Aksunun listesinde çok iyi teknokratlar var ama ne yazık ki teknokrat yönetimleri daha önce başarısızlıkla sonuçlanmış yönetimler. Murat Aksu'nun ortaya koyduğu bir proje bana kalırsa yok. Vaad ettiği şeyler ise hep varsayım üzerine kurulu. Bazı söylemleri ise uygulanabilir değil. Sadece taraftara oynuyor gibime geliyor. Beşiktaş Efes Pilsen gibi yada mevcut gelirlerin 2 ye katlanması gibi. Yıldırım Demirören'in listesinde ise maddi olarak güçlü isimler var. Daha güçlü bir liste çıkartabilirdi ama bu sefer ki yönetim Y. Demirören yönetimleri arasında en güçlüsü, ama geçmişteki başarısızlıkları korkutuyor. Mutlaka spordan anlayan profesyonellerle desteklenmeli. Yoksa mevcut durum kötüye gider. Y. Demirören'in de bana kalırsa ortaya koyduğu ciddi bir proje yok. Gönül isterdi ki Y.Demirören listesindeki güçlü isimler ile ve M. Aksu'nun listesindeki başarılı teknokratlar tek bir listede birleşsinler. Sonuç olarak Beşiktaş açısından hayırlı bir kongre olmaı ümidi ile. Beşiktaş için en iyisi olsun... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |