![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Levent Erdoğan'da böyle derdi zamanında. Şimdi alınan futbolcu neremizde olur bilmiyorum ama mutlaka yankı uyandırır. (Bknz: Rodrigo Tabata) | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamlar sadece ses getirsin diye transfer yapiyorlar katki getirirmi diye degil sadece diger takimlar büyük oyuncular aldi diye transfer yapmak istiyorlar daha bu sezon basinda cok büyük bir oyuncu süperstar gibi bir adami getirecez demislerdi bakin yaz bitti yeni bir yaza dogru gidiyoruz halen ayni sözleri söyliyorlar..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kim ne derse desin günümüz futbolunda maddi güç en önemli silah ama bu silahı doğru kullanırsan bir sonuca ulaşırsın. eğer yd seçilirse belki de kulüp tarihinin maddi güç bakımından en iyi yönetimi BEŞİKTAŞ ın başına geçecek. bu gücü iyi kullanırlarsa BEŞİKTAŞ ın önünde türkiye de kimse duramaz.sezon başında m.hoca deco hariç bütün transferlere(dünya yıldızı olarak) hepsine karşı çıkmıştır. sonunda da tabata alınmıştır( denize düşen yılana sarılır misali bir transfer olmuştur.)
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Acikca söylemek gerekirse, ben öyle 1-2'ye alip, bana basari getiren oyunculari satmak istemem, takimimda kalsin diye caba gösteririm.....öyle pahali transferler yapmayipta basari biraz zor gelir.....ama tabiki YD'nin o transfer mantiginla asla..... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Dünyaca ünlü iki transfer sözü veren Adalı, “Messi’yse Messi, Ronaldo’ysa Ronaldo... Maliyeti önemli değil bu sozu diyen bir adami tutup yonetimine secmis yine bizim yd yahu kardesim baligin basi gzelmiki kici guzel olcak boyle baskana boyle yoneticiler gelir akli bali olan adam edermi su lafi biz inandiricilik diyoz adamlar hala ronaldo messi diyor
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | her seçimden önceki sallama haberler ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bunlar kendilerini Beşiktaşımızı yönetmeye layık gören..zavallı insanlar..Hepsini Alkışlıyorum. Elini taşın altına sokmayan,bu zihniyete karşı fikir sunmayan sessiz kalan beyfendi saygın beşiktaşlıları da yuhalıyorum.. Bu kulubü bu insanlar yönetmeye devam edecekse hepinize yazıklar olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Adam Adanalı İşadamı. Adana'da Birçok yerde İnşaat ve Arsa'ları mevcut. Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile , Birçok Proje'de Birlikte Para Hortumlamayı Başardı. Adana Beşiktaşlılar Derneği , Adalı 'ya Sonsuz Güveniyor. Umarım Demirören Başkan Olamaz da , Bu Adam'da YÖNETİCİ Koltuğuna Oturmaz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nerden kazinildigi belli olmasa da (diger cok zenginlerin cogu gibi), cok ciddi miktarda maddi gucu olan isimdir kendisi ve eger vericem dediyse verir parayi bundan eminim. haa verdigi para nasil kullanilir orasi ayri bi tartisma konusu..ayrica febe nin su anki gucune ilk kurulan azize yonetimlerinin maddi gucleri neden oldu. bunu unutmamak lazim. yildirim demiorenin yonetimi gercekten maddi olarak cok cok guclu.. keske baslarinda ben olsam dedirtiyor insana ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |