29-01-2010, 23:22
|
#18 |
Savaşçı Kartal
| Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
Abicim öyle iddalar ki bunlar gerçekten kanıtlanabiliyorsa zaten boşverin seçimi falan askeri darbe gibi basalım yönetim binasını istediğimizi başa geçirelim daha iyi. Tanıdığı insanları kayırma politikası bi kere artık alışkın olmamız gereken bir şey Türkiye de herhangi bir kurumun başına kim geçerse geçsin önce kendi tanıdığı bildiği kişileri etrafında toplamak ister buna lafım yok da. Diğer klüp taraftarlarının üye olması iddasının gerçek olmadığına inanıyordum ben eğer o doğruysa gerçekten bizim burda seçim konuşmamız bile saçma :S Ben de zaten o giriş aidatlarının diğer bazı ödemelerin yüksek olduğu için bu insanlar Beşiktaş için somut bir katkı yapıyorlar demiştim abicim paramız yoksa Beşiktaşlı değiliz demek istemiyorum ama sesimizi duyurmak için biraz para gücüne de sahip olmalıyız işte yoksa gene de elimizde tribün gibi bir koz var o da ayrı ama birey olarak ses duyurmak var tabi bi yerde. | Kardeşim gerçekler maalesef ki bunlar.Ntv deki Beşiktaşlı spor spikeri Güntekin Onay bile bu konuda bi demeç vermişti kendi hasta fenerli berberinin Beşiktaş kongre üyesi olduğunu. Keza diğer bahsettiğim konuda da Beşiktaş kongre üyeliğine başvuruda bulunmuş ancak Demiröreni eleştiren gruplardan birilerini referans verdiği için kongre üyeliği halen gerçekleştirilmemiş kişilerde var. Birde üstüne hakkı rahmetine kavuşmuş BJK kongre üyelerinin yerlerine kendi adamlarına oy attırdıkları şeklinde bir takım söylemler var ama o konuda gerçeklik düzeyi nedir bilmiyorum.Taraftar olarak açıkcası Beşiktaşımıza ne gibi bir sahiplik gösterebiliriz bu çok daha büyük bir muamma sonuçta elimizden gelecek olan tek şey protesto etmektir ama bu bir yandanda Beşiktaşımıza zarar vermemize sebep olabilir.Tek yol ise gücü olan herkesi bir şekilde BJK kongre üyeliğine başvurması ve umarım ki kabul edilmesi başkada bir çıkış yolumuz maalesef ki yok... |
| |