![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #251 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk 5 sandıktan sonra oy rakamları bu kadar farklı olmayacak ama aksunun bu şekilde fark atıp seçimi alması artı çok zor bence.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #252 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son sandıklara dogru aksu farkı kapatır ama uzulerek soyluyorum y.d yıne secılecek gıbı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #253 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş Kongresi'nde ilk 3 sandık sonucu - Demirören: 733 Aksu: 422 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #254 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Alkışlıyorum bu yorumu , her kelimesine katılıyorum.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #255 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1.SANDIK : *Şu anda 1.sandık açıldı ve oylar sayılıyor. *1.sandığın sayım işlemi bitti. Az sonra ilk sandıktaki oy oranları açıklanacak. *İlk sandıktan çıkan oylara göre Yıldırım Demirören 232 oy, Murat Aksu 154 oy aldı... 2.SANDIK : *Şu anda 2.sandık açıldı ve oylar sayılıyor. * 2. Sandık sonucu belli oldu Yıldırım Demirören 249 oy, Murat Aksu 128 oy.. 3.SANDIK: *Şu anda 3.sandık açıldı ve oylar sayılıyor. * 3. Sandık sonucu belli oldu Yıldırım Demirören 252 oy, Murat Aksu 140 oy.. Toplam Sonuç : Demirören : 733 , Aksu : 422
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #256 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yazıklar olsun , bitirdiniz Beşiktaş'ı !!! rakiplerimiz bayram ediyor şu anda... taraftarın yüzde sekseninin istemediği adam 3 yıllığına daha seçiliyor. Her toplum hakettiği şekilde yönetilir demiş ya adam ... bu satılık oyların sahipleri hakediyor da Demirören'in " paramla istediğimi yaparım" tarzını , şu taraftara yazık , koca kulübe yazık , yazık ettiniz yazık ....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #257 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Eğer bu demirören başkan olsun o inönüde benim gidersem mezarım olsun adam bizle dalga geçio Beşiktaşı oyuncağı gibi kullanıo.dünya yıldızı getircem diyip tabata alınıosa o adamın akli dengesi bozuktur. örnek:biz motor istioz adam motorda lafmı araba alcam dio sonra paten alıp geli bakın bisiklet bile değil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #258 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kongre üyeleri yeterrr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #259 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 6 yıllık tarihi rezaletlere rağmen bu tekrar seçilebiliyosa kendisi geberene kadar ordan indirmek mümkün olmaz. Beşiktaşın tek adam şirketi hatta oyuncağı olması yolunda en büyük adım atılmışıtr böylece. Buna oy veren satılmışlara ve bunu destekleyebilenlere müstehaktır böyle başkan(!) bana değil. Beşiktaş da artık umrumda değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #260 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş Kongresi'nde ilk 4 sandık sonucu - Demirören: 967 Aksu: 578 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |