![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Oy veren 8bin üyenin 5bine yakını Beşiktaşlı değilmiş...Bundan başka bi sonuç çıkmaz...Yazıklar olsun Demirören'e oy atanlara... Taraftar yeter Demirören derken kongre yetmez Demirören diyorsa bu iş olmaz, başarı gelmez...Zati Demirören'den kurtuluş yoksa, başarısızlığa mahkumuz demektir, orasıda bi ayrı konu!.. Taraftarın önümüzdeki maçlarda tutumu ne olacak merak ediyorum, Yeter Demirören tezavratları asla durmamalı bence!..Kongrenin Demirören'i gönderemeyeceğini düşünüyordum zaten, Demirören'i gönderirse taraftar gönderir, bilinçli bi protestoylan, yürüyüşlen vs... Yoksa Beşiktaşlı taraftarların sayısı gün geçtikçe azalacak bu adam takımın başkanıyken!.. Bide yönetimdeki diğer kişiler yöneleyim, hepsi başkanı yerden yere vurdular, ama para için hepsi onun yanında girdiler yönetime, hele Keçeli, adam neler dedi, ne yaptı, Demirören'in bu hamlesi yetti zaten seçimi kazanmasına, dönekleri iyi biliyor ve onları birleştiriyor...Ama bu döneklerle nereye kadar gidebilecek, ilk istifa ne zaman gelecek bekliyorum merakla... Bu seçim hiçbir anlamda hayırlı olmamıştır, hepimize geçmiş olsun demek daha mantıklı bence!.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |