Alıntı:
blackeaglecamaro1903´isimli üyeden Alıntı
irfan abi iyi hoş yazmışsında en az benim kadar sende takip ediyorsundur.
1-) aradan 18 ay gibi uzun sayılacak bir süre geçti.son 2 maç hariç hangi maçta bir önceki maçın 11 iyle sahaya çıktı? cvp: çıkmadı
2-) bu zamana kadar maçtan önce kadro açıkladığında şaşırmadığın maç oldumu?cvp: kesinlikle olmamıştır.hepsinde şaşırmışsındır.
3-) hangi maçta tribünde veya evinde rahat rahat maç seyrettin? cvp:2-3 maç!!!!!!!!!!
4-) gençlere ne zaman önem verdi ve onları ne kadar takıma kazandırdı? cvp: hiçççççççç
5-) bu sene kazanmaktan başka çaresi olmayan wolfsburg ve cska maçları kimin yüzünden kaybedildi? cvp: 8 tane savunma ağırlıklı oyuncuyla başlayan m. denizli yüzünden!!!!!!!!
6-) bu sezon en çok sinir olduğum maç nedir dersen bursa maçı neden mi ? dakika 80 2-1 öndesin yağmur yüzünden ağırlaşmış sahaya top tekniği yüksek yusuf u alıyorsun!!!! bunun neresi mantıklı söyler misin?
belki bunları daha da çoğaltabiliriz ama benim görüşüm m.denizli sezon sonu gönderilmelidir!!!!!! BEŞİKTAŞ mustafa hocaya 3 gömlek fazla |
yukarıda söylediklerinin çoğu doğru..madde madde cevaplıyayım..
1-her teknik direktörün tarzı farklıdır..her maçta rakibe göre takım çıkarabilir ve bu eğer Man.United,ReAL,BARCA gibi takımların dışında genellikle böyle olmakta...Beşiktaşın kadro yapısı nispeten homojen bir yapıdadır ve en az 17-18 kişiyi hazır tutmak istiyorsan böyle yapmak durumundasın ama gene de hocaya göre değişir..
2-Hayır çok nadir olarak şaşırmışımdır,futbolda kimse kimseyle aynı düşünmek,Mustafa Denizli de bizimle aynı düşünmek zorunda değil..kadroya şaşırmam için antrenman verilerini bilmek gerekir ki bu benim değil futbolun gereğidir..
3-Abisi ben hiçbir zaman rahat maç seyretmem..çünkü futbolun içinden geldiğim için bilirim ki her türlü sonuç futbolun içinde vardır..onun için maç öncesi asla galibiyete şartlanıp maç içinde kendimi huzursuz etmem..
4-Bu basma kalıp "Denizli gençlere önem vermez" sözüne de sadece gülüyorum..Mustafa hoca yarışmacı bir üstyapı takımının teknik direktörüdür..verim alacağına inandığı adamı oynatır..ben de aynı görüşteyim..gençler çalışacak ,didinecek ve formayı alacak..bu da bir tarz dır..Genç futbolcular ancak anadolu takımlarında çaresizlikten yer bulup kendini gösterebilirler..üst düzey takımlarda ise rekabet koşullarına uygun extra çalışmayı yapmak zorundadırlar..
5-Kusura bakma ama dostum CSKA ve Wolsburg,futbolun gerektirdiği her açıdan bizden en az 2 gömlek ötede olan ,gerçek futbol geleneklerine sahip futbol kulüpleri.
yani aslında gitse de olur gitmese de..görüşe de saygı duyarım..