![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ilk yari bitti ve yine rezil bir futbol!!! yau bir takim bu kadar mi ruhsuz oynar...sanki hepsi sarhos gibi...kazanmaya calismiyorlar bile!!! takim oyunu sifir. herkes kendine göre birseyler yapmaya calisiyor. yardimlasma yok. kimse kimin ne yaptigini bilmiyor. bu takima birseyler oldu ama ne????? artik su oynasaydi bu oynasaydi demicem...sahaya cikip o formayi giyen terinin son damlasina kadar savasmasi lazim. savasirsin yenilirsin kimse birsey demez ama bu yaptiklari cok ayip!!! oriya kadar giden taraftarlara yazik vallahi...bu kadar olmaz gercekten. cok üzgünüm cooookkkkkkk....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sanki takim benim yaziyi bekledi oynamak icin ...böyle mücadele edin skor önemli degil!!! ama ilk yari gercekten berbat di....en azindan bir puan cikardik...bi de bobo nun sutu girse...ufffff
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | demekki acele etmemek lazım, sabırlı olmak lazım, destek olmak lazım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tamam haklisin sabirli olmak lazim da ilk yari gercekten fitik ettiler beni. bi takim ancak bu kadar isteksiz olabilirdi. insan hali sahaya bile ciksa sonuna kadar mücadele eder. bizimkiler uefa liginde porto ya karsi mac yapiyor sanki hepsi sarhos gibi....ama neyse ikinci yari toparladik!!!
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | arkadaslar ilk yari hakan yuzunden gido du mac ama ikinci yari super oynadik 2 topumuz direkten dondun ve nice goller kacirdik bir de ersan seni doguran ananin elini opiyim ve tabiki onu bu takima kazandiran serdal adali yi da tebrik ediyorum ah ah az daha kazanioduk be simdi rapid karsisinda bir beraberlikle gruptan cikioruz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Hilbert Hilbert Hilbert yine beni deli etti.Sağ kanadımız yok gibi birşeydi.Tabata ve M.aurelio oyunda yoktu.İ.toraman gibi adamın sarı kart gördükten sonra dikkatli olması gerekirdi ama öyle olmadı o çıkmasa maçı alabilirdik.yinede sağlık olsun 1 puanda iyidir gruptan çıkmamıza yeter...Quresma olsa maç çok çok farklı olurdu...
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ama su da var hilbert adam hem sag bek oynuyor hem sag acik, sag acik olmadigi icin ikisini birden oynuyor cok yoruluyor ama adamda acaip kondisyon var ilerleyen haftalarda ekrem dondugunde tekrar tartisalim hilbert cunku tam olarak ne yapildigini goremiyoruz cunku cok fazla kosuyor ve yoruluor sag kanatin hepsi onun yani | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İlk yarıda, hatta ilk yarım saatlik bölümde gerçekten kötü bir futbol vardı sahada...Nihat'la Tabata'yla eksik oynuyor gibiyiz resmen, tek golümüz var, o da Nihat'ın mükemmel golü belki ama maçtaki tek artısı da buydu Nihat'ın, sahada yoktu adam...Tabata'yı söylemeye gerek duymuyorum artık, 2 kişi eksik oynayınca da Porto karşısında nasıl iyi bir futbol bekleyebilirizki...Anca adamlarında eksik kalması lazımdı, öylede oldu zati, o bölümde biraz tempoyu artırdık, oyuncuların güveni yerine geldi, sonra da pozisyonlar bulmaya başladık, şanslı olsak daha da gol bulabilirdik...Son yarım saatteki futbol, edilen mücadele ve skor beni mutlu etti...Ama Schuster'in hamlelerinden hiç memnun değilim bu maçta, dalga geçer gibi oyuncu değişiklikleri yaptı...Bir sorun var ama ne, hadi hayırlısı... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |