![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demekki neymiş bu işler konuşmakla olmuyormuş , iyi oynamakla olmuyormuş , sadece ve sadece gol atmakla oluyormuş !.. Her şey aleyhimize dahi olsa inancımız sonsuz ama Hocam aldığınız kaçıncı yanlış karar. Misal ; Nihatın dün boş yere alınması.. falan filan.. acilen sirkelenmek lazım. Sadece iyi oynamak değil , gol atmak da lazım. Malesef başka türlü toplanamıyor puan..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artik her hafta sapkadan tavsan cikarmayi burakirsan belki bi sansimiz olur ama bu kafayla devam edersen( bence aynen öyle devam edecek) bu is bitmistir sayin denizli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hala umutlu olanlara şaşıyorum...Bu takımın Kayseri, Bursa, Fb deplasmanlarından, Ts ile oynayanacak maçtan 3 puan çıkartabileceğine gerçekten inanıyor mu bu arkadaşlar? Neden özellikle bu 4 maç dedim, kağıt üzerinde en zorlu maçlarımız bunlar çünkü, bu maçlarda yaşanacak puan kayıpları bizim şampiyonluk şansımızı matematiksel olarakta bitirir...Fikstüre bakıyorum ve garanti 3 puan dediğim bir maç bulamıyorum, Denizli deplasmanı, Ag deplasmanı, Es Esle evimizde oynayacağımız maçlar vs...Kısacası bu saatten sonra yarış marış kalmamıştır kandırmayalım birbirimizi, en baştada demiştik, bu sene gelecek 2.lik bile başarıdır, ama ne yazıkki ben buna da inanmıyorum, Denizli ve oyuncular sayesinde!.. Denizli de kendi konuşuyor kendi dinliyor, ne oyuncular takıyor ne taraftar, yönetiminde taktığını sanmıyorum artık... Konuş Denizli konuş sen, en iyi yaptığın işi bu çünkü, bu sezon özellikle de!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ilk yaridaki cimbom macindan sonrada aradaki puan farki 9 degil 6 demisti evimizdeki maci kezin kazanacagiz diye demec vermisti ama gelelim görelimki yarisi eksik cinconu bile yenemedik sen derhal teknik direktörlügü birak televolelere röpörtajci falan ol ancak cenen calisiyor oda bos yere.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | kim ne derse desin bu ligde çok şey değişir ama bizim adımıza mı değişir rakipler adına mı onu bilmiyorum. Ama kimsenin işi kesn değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Mustafa hocam , bence sen yorumculuk yapmaya devam et, çünkü ağzın iyi laf yapıyor. Her hafta yeni bir açıklamayla insanları kandırmandan çok yorulduk..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |