![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | dün aksam bursasporu izledikten sonra bursasporun eziklere iki macta 6 gol attigini görünce ertugrul hocali Bursasporun ligi ilk 2 sirada bitirecegine kesin gözüyle bakiyorum kendilerine özgüven tam geldi artik ...trabzonsporun maclarini izliyorum ve gercekten süper futbol oynuyorlar yani bir teknik direktörün takima neler katabilecegini senol günes gelmeden öncesi ve sonrasi trabzonsporu izleyerek anlayabiliriz, keske bizde is isten gecmeden teknik direktörümüzü degisseydik .herkessin iddaa ettigi gibi sezon ortasi t.d. degistirmek zararlidir lafina katilmiyorum...eziklerin deplasman maci yok yani fikstür avantajlari cok iyi, cincon eksiklere rahmen hala lider, kayseri evinde cok güclü ve kolay kolay yenilmeyen bir takim oldular yani bizim isimiz gercekten cok zor bu sene ilk 3 e girmemiz bence hayal, kupadada yokuz yani seneye avrupaya bile gidemezsek yildiz transferide olmaz , Allah bu demirören ve denizliyi bildigi gibi yapsin... İç Saha Maçları: Beşiktaş V İBB (ertelme maçı) 1 Puan Beşiktaş V Ankaraspor (3 Puan) bence tek garanti 3 puanimiz bu ![]() Beşiktaş V Eskişehir 3 Puan ( insallah diyorum cok zor mac olacak) Beşiktaş V Trabzonspor 0 Puan Beşiktaş V Sivasspor 3 Puan Beşiktaş V Manisaspor 3 Puan Deplasmanlar : Kayserispor V Beşiktaş 0 Puan Denizlispor V Beşiktaş 3 Puan zor mac olacak denizlispor cikisa gecti herseylerini ortaya koyacaklar Kasımpaşa V Beşiktaş 0 Puan ( bursaspor ve trabzonspordan sonra ligte en iyi top oynayan ve en istikrarli takim kasimpasa ) Ankaragücü V Beşiktaş 3 Puan ( düsme tehlikesi yasarlarsa isimiz cok zor ) Fenerbahçe V Beşiktaş 0 Puan Diyarbakırspor V Beşiktaş 1 Puan ( besiktasli antönötler herzaman bize ters gelmislerdir ![]() Konu Gokhan tarafından (25-02-2010 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |