![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Hangi Yabancı Gönderilmeli ? | |||
Matteo Ferrari | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 2,78% |
Tomas Sivok | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Fabian Ernst | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Michael Fink | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Rodrigo Tello | ![]() ![]() ![]() ![]() | 20 | 55,56% |
Rodrigo Tabata | ![]() ![]() ![]() ![]() | 12 | 33,33% |
Filip Holosko | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 2,78% |
Deivson Bobô | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 5,56% |
Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yabancılarımız bu kadarla sınırlı değil ki ; -Delgado -Zapo -Gordon ( kiralık oynuyor sanırım,bi ara bonservisiyle verildi söylentisi çıkmıştı ama hatırlamıyorum doğrusunu yanlışını ) Bu oyuncularda gelince iyice curcuna olacak takım.. Bana göre öncelikle takımda 10 numara diye tabir edilen futbolcuların alayına veda edilmeli , Delgado,Tabata,Tello.. Kesin kalması gereken oyuncular,Sivok-Ferrari-Ernst-Fink.. Holosko ve Boboya iyi teklifler ve yerine daha iyi oyuncular alınabilecekse satılabilir.. Zapo ve Gordon' dan zarar edeceğimiz aşikar..Kontejyanı boşaltmak için mevcut takımlarına özellikle Zapo için Bursayla '' NBA'de ki Trade '' sistemiyle transfer förmülü bulunabilir..Bursadan Volkan,Sercan,Ozan gibi oyunculardan 1 tanesini kapabiliriz.. Biraz uzun oldu ama düşüncelerim bunlar.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tello,tabata,delgado gönderilmeli kesinlikle
__________________ İstanbul | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sivok-Ferrari ikilisi savunmada, Ernst-Fink ikilisi ortasahada, bide ileriye iyi bir ikili bulduk mu tamamdır...Delgado-Tello-Tabata kesin gönderilmeli bence, Holosko ve Bobo da iyi bir teklif gelmesi durumunda satılabilir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() bence holosko ve bobo iyi para verilirse, tello fink delgado ve tabata da nası oluras olsun gitsin yabancı oyuncu konusunda baya bi revizyona ihtiyacımız var. sivok ferrari ve ernst kesinlikle kalmalı ama. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | tello geldiğinden beri vericeni verdi takıma. artık bi katkı geliceni sanmıyorum tellodan. holoskoda dünya kupasından sonra satılırsa iki taraf içinde en iyisi olur. finkin yerinde topu daha iyi kullanan biri gelebilir. tabatadan zaten bişey beklemiyorum.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tello zaten yanlis bilmiyorsam sözlesmesi bitiyor gidebilir, iyi paraya holosko gidebilir delgado kesinlikle gitmeli, finkte satilabilirse oda gidebilir, tabata bence gitmemeli henüz adam mevkisinde oynatildimi gercekten isimize yariyacak gibi, büyük ihtimal mustafa hoca sezon sonu burakir, belki yeni hocayla tabata gercek futbolunu oynar onun icin henüz gönderilmesinden yana deilim
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (26-02-2010 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |