![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Hangi Yabancı Gönderilmeli ? | |||
Matteo Ferrari | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 2,78% |
Tomas Sivok | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Fabian Ernst | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Michael Fink | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Rodrigo Tello | ![]() ![]() ![]() ![]() | 20 | 55,56% |
Rodrigo Tabata | ![]() ![]() ![]() ![]() | 12 | 33,33% |
Filip Holosko | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 2,78% |
Deivson Bobô | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 5,56% |
Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu yabancilardan ilk siraya benim icin tello geliyor hernekadar sevsemde ama artik eski halinden eser yok gönderilmeli ve iyi bir fiyata holosko bana göre cok istikrarsiz
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | tello artık beşiktaşımızdaki miladını doldurdu bence gitmesi gerekiyor...
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Zaten mecburi kurtulus dedigin yol.Metin Ali Feyyazli kadroda transfere ayrilacak para olmadigindan zorunluluktan olusmustu.Bunun icin dogru hocayi bulmak sart.Esas o tartisilmali.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Gönderilmesi gereken yabancılar sadece bir iki tane ile sınır değil ama bence öncelikle boşuna boşuna milyon eurolar ödenmiş Tabata'nın gitmesi gerekiyor -Başkan çok yüksek derecedeki gururunu ayaklar altına alıp tabi ki de göndermez o ayrı- Geldiği günden beri bu takım için hiç bir faydasını görmedik ve bir ton laf ettiğim Delgado'yu çok iyi arattırdı Beşiktaş'ımıza. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tello istikrar sağlayamıcaksa sürekli bir var bir yok olcaksa belki gönderilmeli diğerlerinin hiçbirinin gönderilmesini istemem çnkü hepsi kaliteli oyuncular tabata için bnce bu sezon sayılmamalı bile en azndan bir sezon daha kalmalı diye düşünüyorum yine böyle devam ederse tabiki yollar ayrlımalı ama tello hep böyle bir var bir yok hep olsa beşiktaşın efsanesi olurdu keşke...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |