Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı
Trabzon ve Fener maçları peşpeşe arkadaşlar. İlk devre bu maçlardan galibiyetlerle ayrılmıştık.
Şimdi bu 2 maç gelene kadar ciddi anlamda puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Çünkü bu maçlarda puan kaybetme lüksümüz olmalı diye düşünüyorum.
Bu maçlara gelene kadar oynayacağımız maçlara dikkat ettiniz mi ?
24.Hafta 01 Mar 10 Ankaraspor (i) 3-0
18.Hafta 10 Mar 10 İBB (İ)
25.Hafta 15 Mar 10 Denizlispor (D)
26.Hafta 21 Mar 10 Kasımpaşaspor (D)
27.Hafta 28 Mar 10 Eskişehirspor (İ)
28.Hafta 04 Nisa 10 Ankaragücü (D)
Ankaraspor'u saymazsak peşindne gelecek olan erteleme maçıyla başlayacak olan 5 maçlık bir seri var. Bu seride 15 puan hayal değil. Mustafa hoca eminim herşeyi unutup peşpeşe gelen 2 derdi öncesi tamamen bu 5 maça konsantre olmuş durumdadır.
Futbolcuların çok iyi motive olmaları lazım iş sahada bitiyor takım oynarsa nasıl kazanıyoruz herkes biliyor takım oynamazsa uçurumdan yuvarlanır gibi her maç kalesinde 2-3 gol gören Antepe karşı bile pozisyon bulamadan mağlüp oluyoruz.
Herşey takımın motivasyonu ve arkadaşlık ortamıyla havaya girmesindne geçiyor. Bence bu seride alınacak 15 puan bizi liderlik koltuğuna oturtur yada ilk 2 ye sokar diye düşünüyorum. |
Alınacak 15 puan bizi kesin 2. yapar bence de, liderlik zor gibi...
Bu hafta Denizli Manisa'yı deplasmanda yenebilirse Denizli deplasmanından korkarım, aksi takdikrde rahat alırız diye düşünüyorum...Ama Kasımpaşa ve Ag deplasmanlarında puan kaybı bekliyorum ben, hoca ve takımımız umarım yanıltır bizi de şu seriyi kayıpsız atlatırlar, o zaman şampiyonluk için ümitlenebilir belki taraftarda...