![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßak sende diosun war mı yok mu ßeLLi deiL die.. öLe ßi adama ki FutboLcu ßiLe demek qeLmio içimden 4 miLyn tL.. kim ki o ya ? saçmaLamayn..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 Konu Cagla tarafından (07-03-2010 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yalan haber olduğunu düşünmemin nedeni "Bana teklifler var, gerisini siz düşünün. Menajerimle görüşün" ifadesidir. Böyle bir söylemde buluncağını düşünmüyorum S.Özkan ın. Bunu sölemesi için gerçekten olağanüstü bir performans sergilemesi gerekli. Hiç bir klüğ s.özkan a şu istatistikleriyle o parayı vermez ki bizden nası talep etsin bu parayı. İsterse MİT versin bu haberi gene de klüpten ya da oyuncudan açıklama gelmeden inanmam. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İsteyebilir yani normal bence. Benim korkum yönetimin şu hesabı yuvarlak yapalım deyip 5 vermesi. Olur ya olur abi. Yahu serdar bir anadolu kulübünde oynasa acaba 1 milyon lirayı rüyasında görür mü acaba? Ki anca küme düşmemeye oynayan bir anadolu kulübünde oynayabilecek yetenekte biri. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu haberin doğruluğu veya yanlışlığını geçiyorum bunlar ilerleyen zamanlarda başımıza gelecek şeyler. Serdar'a kızmıyorum aslında sonuçta adam bu şekilde para kazanıyor. Kendini en iyi şekilde pazarlamaya çalışıyor ya tutarsa hesabı yani. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar 4 milyon istedi mi? Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolculardan biri olan Serdar Özkan, 'Yıllık 4 milyon euro istiyor" iddialarına tepki göstererek, "Ben kulübün evladıyım, haddimi de bilirim" dedi. Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ile yaptığı görüşmenin çok farklı yerlere çekildiğini belirten Serdar, "Yaklaşık yarım saatlik bir görüşme yaptık ve bana kalıp kalmayacağımı sordular. Ben de bazı teklifler olduğunu ancak ilk tercihimin her zaman Beşiktaş olacağını söyledim. Onlar da bana 'Merak etme burada kalacaksın' dediler. Bunun dışında bir konuşma olmadı" diye konuştu. Serdar Özkan; "Benim o kadar para istediğimi nereden çıkartıp yazıyorlar anlamak mümkün değil. Sadece Portekiz'den bir kaç teklif olduğunu söyledim. Hatta bana ordana ne kadar önerdiklerini bile sormadılar ama bu rakamlar nereden çıkıyor anlamıyorum" diye konuştu. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar Adalı en geç 15 gün içinde iç transferi bitirecek gibi geliyor bana..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |