![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | geriii iss tiii yooo ruuuzzz!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kullanıldığını bildiği halde elinden birşey gelmiyor çünkü gideceği sınır bu kadar,kendisi Yıldırım Demirören tarafından göstermelik emniyet kararıyla cezalandırılıp kamuoyuna verdiği "TEMİZLİK"sözünü Alen'le başalattığı imajı verdi bu danışıklı dövüşü Alen'in rızası olmadan yapıldığını zannetmiyorum kapalı kapılar ardında neler konuşulduda tribün cezalı Alen ne olduda seçimden bir gün önce arkadaşlarıyla gelip "Demirören yönetimini ibra etti"ve destekledi sonrada pazar günü seçime katılıp Demiröreni destekledi ve saatlerce oy kullandıktan sonra çıkmadılar?Sonrada verdiği bir röportajda kendisinin hiç bir zaman Demirören'in karşısında olmadığını tribünleride bu şekilde yönlendirmediğni söyledi. Şimdi arkadaşlar şunun artık farkına varın herkez ekmeğinin peşinde Alen yıllarını ve gençliğini bu işlere adayıp şimdide kaymağını yeme durumundalar yesinler helali hoş olsun o tribünleri tek vücut yapıp koro haline sokan insanlara lafımız olmaz.Ama gerçekleri artık görün,yazın,çizin körü körüne olmaz.Alen tabiki tribüne dönsün bende isterim ama tribünlerde biraz Alen'siz birşeyler yaparsa Alen'de bu tribünlere birşeyler vermişiz desin.Fakat takımın anı anına tutmayan futbolu ve istenmeyen bir yönetim kimsede tezahurat isteği bırakmıyor ne yazıkki ama herşeye rağmen yarın yeni açıkta'yım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |