![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ALEN Abiyii geri istoruzzz!!!!!!!!! gereksiz yere verilen cezalardan bıktıkkk...
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Bu amigonun taraftari yonlendirmesidir.Insanlar olmamasi gereken yerlerde olmazsa sorunlar cok azalirdi.Mesela Susurluk yasanmazdi.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ben de aynen Gökhan abi gibi neden itiraz etmediklerini, karşı çıkmadıklarını düşüyorum ..? Bunu rahatlıkla yapabilirlerdi ? Bilet konusunda mailler işe yaradı burada da mail işine girdik galiba.. ((= Neyse mailimizi yollayalım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Ya siz gercekleri gormuyormusunuz,yoksa yarattiginiz efsaneye konduramiyor gormekmi istemiyorsunuz. Alen kac senedir amigo?Birde ondan oncekilere bakin.Devraldiklarindan kac sene sonra devretmisler. Alenden oncekiler bilmiyormuydu gazetelerde yazip baskana yakin durmayi? Seba doneminde niye cikmiyordu bukadar sesi? Ozellikle 27-28 yas altindaki arkadaslar Bjkyi bildigini sanip bilmeyenler.Bu son cumle tamamen gercek, tas atma,dalga gecme yada uste cikma degil.Eski trubunculerle bir konusun arkadaslar eskiden nasilmis simdi nasil ogrenin.Seba nicin bazilarina goz actirmiyordu,sonra hangi sebeplerden trubunlerden kufurler yedi bunlari arastirin sonra Efsanenizi savunun.Saf olan BJK sevginizi birilerine kullandirtmayin. Bu konuda daha fazla yazmiycam.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
alen abı 90 yıllardan sonra amıgoluga baslamıstır.. eskı macları dıkkat edersnız gorursunuz.... yasımız 27 olmadıgı ısın besıktası ııı bılmıyormuyuzz... cok sacma bır cumle kurmussun abı kusura bakma ne demek oluuyor demıoren gıbı bjk gercek sahıperlı kongre uyelerıı sızde 27 yas altı kısıler gercek besıktaslı degıl veya besıktası bılmıyorlar.... alen markaryan besıktasa gelmıs gecmıs en sayılan trıbun lıderıdır.. alenı lıder yapanda cevresı ve arkadaslarıdır ... saf olan besıktas sevgımızı kımse kullanamaz herkes aklı selım basında ınsanlardır... bız sadece trıbunde gorduklerımızı soyluyoruz ve alen abıde bızım saf besıktaslılıgımızı kullanmıyor... alen den once amıgo orhan vardııı ( benım bılıdgım ve duydugum ve alen yanında yetımıss) baska da amıgo tanımıyorum benn seba donemınde butun stad sebaya kufur edıyordu... artık ıstenmeyen adamdı seba.... ahmet dursun seba gıtsın... 15 sene oldu artık suren doldu yeter artık seba artık ıstıfa yı btn std soyluyordu... carsı 82 yıllında kuruldu yanı sebadan oncee.. seba donemınde alen ve arkadasları kapalıdaydıı... yanlısları yok mu var hıc bır kull hatasız degıldır.. ama besıktas sevgımızı kullanacak kadar kısılıksız ve karaktersız degıldır alen abııı .............
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle TFF oldukca , Zor Dostum Zor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kullanıldığını bildiği halde elinden birşey gelmiyor çünkü gideceği sınır bu kadar,kendisi Yıldırım Demirören tarafından göstermelik emniyet kararıyla cezalandırılıp kamuoyuna verdiği "TEMİZLİK"sözünü Alen'le başalattığı imajı verdi bu danışıklı dövüşü Alen'in rızası olmadan yapıldığını zannetmiyorum kapalı kapılar ardında neler konuşulduda tribün cezalı Alen ne olduda seçimden bir gün önce arkadaşlarıyla gelip "Demirören yönetimini ibra etti"ve destekledi sonrada pazar günü seçime katılıp Demiröreni destekledi ve saatlerce oy kullandıktan sonra çıkmadılar?Sonrada verdiği bir röportajda kendisinin hiç bir zaman Demirören'in karşısında olmadığını tribünleride bu şekilde yönlendirmediğni söyledi. Şimdi arkadaşlar şunun artık farkına varın herkez ekmeğinin peşinde Alen yıllarını ve gençliğini bu işlere adayıp şimdide kaymağını yeme durumundalar yesinler helali hoş olsun o tribünleri tek vücut yapıp koro haline sokan insanlara lafımız olmaz.Ama gerçekleri artık görün,yazın,çizin körü körüne olmaz.Alen tabiki tribüne dönsün bende isterim ama tribünlerde biraz Alen'siz birşeyler yaparsa Alen'de bu tribünlere birşeyler vermişiz desin.Fakat takımın anı anına tutmayan futbolu ve istenmeyen bir yönetim kimsede tezahurat isteği bırakmıyor ne yazıkki ama herşeye rağmen yarın yeni açıkta'yım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar kendı degerlerımıze bu kadar mıı deger verıyorz abımılerımız ceza almıs kımsenın kılı bıle kıpırdamıyorrr ... bız nasıl besıktaslıyız haydı herkez emaıll atsınnn ben baslıyorumm +1
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |