Alıntı:
blackeaglecamaro1903´isimli üyeden Alıntı
asıl sen anlamıyorsun ezikler bile bizi gelir bakımından geçti sonra yönetim tabata yı alınca bas bas bağırıyorsunuz bu mu yıldız oyuncu diye 1999 yılından beri düzenli olarak kombine kart sahibiyim artı 250 tl ye satılan maç biletini gel birlikte izleyelim diyorsan ben onun 4 katını (1000 tl) geçen sezon denizli - BEŞİKTAŞ şampiyonluk maçında verdim tamam!!!!!!!!!
burada sana bir atasözü söyleyeyim^^ damlaya damlaya göl olur^^
sonra başkan kulübün gelirleri giden harcamalara yetmediği zaman başkan kendi cebinden verdiğinde de burda konuşmayın . kulübü kendine borçlandırıyor diye |
Genel olarak yazdıklarına katılmıyorum.. Para verilen her şey bir değerdir.. Bunun bir marka değeri vardır bir de kalite değeri vardır.. Şuan Beşiktaş maçına sadece marka değeri için para verilir, kalite için pek bir ederi yoktur.. Avrupadaki kulüpler diyorsun.. Onların hayat standartlarıyla ellerinde kadroların kalitesi ve marka değerlerin bizimkini çok çok üzerinde buna mukabil bilet fiyatları ise nerdeyse aynı.. Böyle birşey kabul edilemez.. NTV'deki son program Gültekin Onay'ın benim savunduğum güzel bir tesbiti var.. İngiltere, italya ve ispanya gibi liglerde kafadaki takımların harcamları ile sahadaki ve puan anlamındaki görüntüleri doğru orantılı hepsi uzak ara gidiyor.. Bizde ise böyle bir durum yok.. Ben Eskişehire, İBBye hatta kayseri ve bursaya göre 3,4,5 kat fazla parayla maç seyredecem, en az 10 katı fazla bütcem olacak ve hala sadece 2 galibiyet önünde devam ediyor olacağımm.. Hiç kusura bakma bu malın değeri bu değildir.. Sahada pas atmayı bilmeyen, çalım atamayan ve en basitinden topu stop edemeyen bir futbolcu topluluğunu seyretmeye bu kadar para istemenin tek mantığı mevcut başkanın tribünde onu istemeyen taraftarı görmek istememesidir.. Başka birşey değil..
Eziklerin bile bizi gelir bakımında geçtiğini söylüyorsun onlar gelir olarak hep bizden öndeydi, hep bizden daha iyi (yabancı)transfer yaptılar, stadlarını yıllar önce yaptılar buna mukabil de daha çok kombine sattılar, biletleri daha pahalı olmasına rağmen rağbet gördü.. Tabatayı aldığımızda bas bas bağırmamızın nedeni onun sadece yıldız olmadığından değil 8 milyon euronun böyle bir adama verilmesi.. Bu 8 milyon eurolar boş yere harcanmasaydı, becerekli olunsaydı gerçekten yıldız futbolcu getirebilinirdi.. Bunun bilet fiyatlarıyla uzaktan yakından ilgisi yok.. Ezikler yıllardır önce transfer yapıyor sonra kombine satıyor.. Ha buna karşılık çok mu başarılı oldular diyorsan o ayrı.. Evet aşırı bir başarı yok ama bunun için yönetime söylenecek birşey yok.. Kimse anelka, appiah, alex, elano, baros, kewell.. vs'yi istemiyoruz bunlar kötü adamlar demiyordur heralde..
Bu arada sen madem verebilecek güce sahipsin bilet fiyatlarının düşük olmasının sana bir etkisi yok.. Hatta daha iyi kapalıya gitmezsin aynı paraya VIP'e gidersin.. Burda taraftarlığı yada kulübüne sahip çıkmayı nicelikle ölçme bence, nitelikle ölç.. Bir bilete 50 lira verebilecek kapasiteye sahipken 5 lira veren mi daha değerlidir yoksa 1.5 lira verme kapasitesi varken 1 lira veren mi?
Son olarak kulübün gelirlerinin giderleri karşılamadığında başkanın kendi cebinde para vermesi tamamen kendiyle ilgili bir durumdur.. Kasa onda. Neye ne kadar harcaması gerektiğini bilmiyorsa, beceremiyorsa elbet kızacağız hesap soracağız.. Kendi cebinden vermesi hiçbir şekilde bir özür olamaz.. Bundan 6 sene önce Beşiktaş'ın gelirleri giderlerini karşılıyordu ve mevcut başkanına tek kuruş borcu yoktu.. Bu hale geiren kendisi.. Harcarken de hatalı, cebinden(kulüp adına!!) verirken de hatalı.. Kısacası aldığı nefes zarar bir adam işte neyine kızmayacam..