![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sandigimdan daha zor bir mac oldu denizlisporu ilk önce ne olursa olsun tebrik etmek lazim cok iyi mücadele etti bizimde buna karsilik ayni sekilde mücadele vermemiz gerekiyordu ki cok iyide mücadele ettik belki futbolumuz okadar fazla degismedi ama mücadelemiz cok degisti oyuncular belliki cok motive edilmisler oyun icinde fazla etkili olamadik ve kötü oynadik ama artik nasil oynarsak oynayalim 3puan almak cok önemli hayirli olsun insallah önümüzdeki maclari kazaniriz..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
İbrahim Toraman'ın Açıklamaları Toraman'ın maç sonu açıklamalarından Kartalhaber.com ekibinin derledikleri şu şekilde "İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakip Denizlispor düşme potasında iyi mücadele ediyorlar. Böyle maçlar stresli maçlar gönül isterdi ki böyle maçları iyi oynayıp kazanmak. Önemli olan buradan galibiyetle ayrılmamız. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Ben her zaman diyorum stoperde kendime çok güveniyorum. Görev verildiğinde neresi olursa olsun elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kalan maçlarımızı kazanırsak şampiyon oluruz. Geçen sezondan tecrübeliyiz geriden gelip şampiyon olmuştuk. İnancımız var yine iyi mücadele ediyoruz. Geçen yıl ne kadar inandıysak bu sene de inancımız var. Taraftar olarak takım olarak havaya girdik." Da Silva Bobo'nun Açıklamaları "İyi ya da daha kötü oynasak da kazanmak zorundayız" Bobo'nun maç sonu açıklamalarından Kartalhaber.com ekibinin derledikleri şu şekilde ![]() "İyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Geçen hafta da oynayamamıştık ama kazanmıştık. Belediye maçı sonrasında da demiştim maçı iyi ya da daha kötü oynasak da kazanmak zorundayız. Denizli takımı geride çok oyuncu ile defans yaptı. Böyle takımlara karşı yapılacak şey bir gol atıp geriye çekilmektir ve bizde bunu uyguladık. Bugün özellikle Denizli kapalı oynadı böyle defansa karşı pozisyon bulmak zor oluyor." dedi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Beşiktaşlı İbrahim Kaş'tan akılalmaz hata! Siyah beyazlı takımın savunma oyuncusu İbrahim Kaş, Denizlispor karşısında yaptığı büyük hatayla saç baş yoldurdu! Berberovic'in ortasında topu almak üzere olan Rüştü'yü görmeyen İbrahim Kaş, topu göğsüyle pas yapmaya kalkınca, Beşiktaşlıların yüreği ağzına geldi! Rüştü pozisyon sonrası çok kızgındı... Ligtv.Com.Tr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | gururuna yediremedi hakem ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü Zaten Büyük Tecrübe Ve Güvence Helal OLSUN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | biraz hafife mi aLdık acaba nedir.
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ibrahim kas o hatadan sonra baska kritik hatalarda yapti allahtan degerlendirilmedi ..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | bi tek ayagıyLa oynadı kaş . adam bas bas baarıyo bırak benim diye . adamın deLİrmesi gayet dogaLdı . şansımız warmış neyseki
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | kritik toplar çıkardı helal olsun defansında büyük katkısıyla kale gole kapanmıştır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakem,gözüme mi inanacağım sana mı demiştir. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |