![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 3 takımın maçlarını objektif bi şekilde yorumlamaya çalışacağım! 1. BURSASPOR PUANI: 55 Denizlispor (E): dikkat derim! İstanbul B.B (D): puan kaybı muhtemel Antalyaspor (E):3 sonucada açık Gençlerbirliği (D):3 puan alır G.Antepspor (E):3 puan alır Galatasaray (D):yenilir Kayserispor (E):içimden bir his berabere biter diyor Ankaraspor (X) :banko 3-0 biter ![]() Beşiktaş (E) : yorum yapmayacağım çünkü aklım ve kalbim bizden yana ---- 2. GALATASARAY PUANI: 53 Trabzonspor (D) : trabzon deplasmanı zor. puan kaybı muhetemel Fenerbahçe (E) :gs, fenere karşı kazanamasada son yıllarda bu maçta kazanacaktır. Sivasspor (D):kolay alacağı bir maç sivas bu ligde kalmayı hak etmiyor Diyarbakırspor (E):banko gs çünkü diyarbakıra hiç kaybetmemiştir gs. aslında başka bi neden varda burada açıklamayacağım. Manisaspor (D)zor deplasman Bursaspor (E)işte şampiyonu belirleyecek maç. bizim kaderimizide belirleyecek maç. İstanbul B.B (D)puan kaybı muhtemel Antalyaspor (E)belli olmaz. G.Birliği (D) gs kazanır --- 3. BEŞİKTAŞ PUANI: 51 Kasımpaşa (D)kazanacağız Eskişehirspor (E) kazanacağız Ankaragücü (D) kazanacağız Trabzonspor (E) dikkat diyorum Fenerbahçe (D) dikkat diyorum Sivasspor (E) kazanacağız Diyarbakırspor (D) belli olmaz Manisaspor (E)kazanacağız Bursaspor (D) yorumsuz. --- 4. FENERBAHÇE :fenerbahçeyi ben bu yarışta görmüyorum ve yorumda yapmıyorum. PUANI: 49 G.Antepspor (E) Galatasaray (D) Kayserispor (E) Ankaraspor (X) Beşiktaş (E) Kasımpaşa (D) Eskişehirspor (E) Ankaragücü (D) Trabzonspor (E) ----- | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |