Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ya abi bunları söylüyorsun iyi güzel de ertuğrul gönderilirken ben hiç de burada ataşli ateşli savunduğunuzu hatırlamıyorum. Teknik Direktör değişikliğine sonuna kadar karşı olduğumu ben hep belirttim bu forumda ne tigana giderken aksini savundum ne ertuğrul giderken 2 sene bi takımda kalmadan teknik direktörün ne olduğu anlaşılmaz. Hatta ilerde Tigana ve Ertuğrulu arayanlar olacak diye de çok sölemiştim böyle giderse hatta denizli yi arayan da çok olacak gidince ben susarım gene zamanını beklerim sorun değil. |
abisi ben ertugrulu besiktasin basinda geldiginde dünyalar benim olmustu, gittigindede burada bayram yapilirken ben cok pisman olacagimiz milyonlarca yazdim cünkü ertugrul hemfutbolculugunda hemde daha sonrasinda cok sevdigim bir insan vede bence cok degerli adam gibi adam bir insan ama ertugrulun besiktastan gönderilmesinin tek sucu inancli bir insan olmasiydi maalesef türkiyede inancli insanlarin basarili olmasini cekemiyorlar, hatta forumda bile onu dincilikle cemmatcilikle suclamislardi ve ben herzaman ertugrulu destekledim , benim nekadar fanatik bir besiktasli oldugumu beni taniyanlar cok cok iyi bilirler ama ertugrulu gönderip denizliyi getirdiklerinden beri maclari bile eskisi gibi istahli izlemez oldum hatta kaybetsekte su adami kovsalar diye bekledim hep ama düsündügüm gibi bu denizli öyle yüzsüz ciktiki lig basindaki okadar maglubiyete bile koltuk sevdasina istifa etmedi, gecen seneki sampiyonluguda ben herzaman söyledim ertugrul saglamin eseridir, cünkü takimi o kurdu ve nagmalup birakti...ama denizliyi aramakmi gittigi günü bayram ilan edecegim, hatta denizlinin besiktasa geldigi güne lanet olsun