| 
 Yıllık 1.5 milyon Euro alacağının 1.5 milyon TL’ye çevrilmesine “Evet”  diyen tecrübeli kaleciye yönetici Serdal Adalı “Rüştü sorun yok değil  mi?” diye sordu. Rüştü ise “Tek bir şartım var o da Necip’in şartlarının  düzeltilmesi” dedi. Adalı çok duygulandı ve garanti verdi! Futbol  Komitesi Başkanı Serdal Adalı, sezon sonu mukavelesi bitecek Rüştü’ye  “Sorun yok değil mi? Yıllık 1.5 milyon TL’ye anlaştık” der. Yıllık 1.5  milyon Euro alan Rüştü bu öneri karşısında Adalı’ya “Tamam Serdal Ağabey  de, tek bir şartım kaldı” cevabını verir. Adalı hem şaşırır hem de  merak içinde tecrübeli kaleciye şartını sorar ve Rüştü’den şu cevap  gelir: “Ağabey ben Euro’dan TL’ye geçtim ve tek yılda kazanacağım parayı  2 yıla çektim. Bundan da şikayetçi değilim. İmza için şartım takımda  aylık 3 bin TL’ye oynayan Necip’in şartlarının düzeltilmesi ve ona iyi  bir gelecek için zemin hazırlanması. Bunun sözünü verin ben de şimdi  imzayı atayım.” Rüştü’nün böyle bir istekte bulunması üzerine Adalı,  Rüştü’ye sarılıp “Tamam aslanım. Senin böyle konuşman yeter bize. Söz  veriyorum Necip hak ettiğine kavuşacak. Senin bu hareketinle bir daha  nasıl bir insan olduğunu anladım” der ve ağlamamak için kendini zor  tutar. KAYNAK.HABERTÜRK 
				__________________  |''  Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım ''  R.Quaresma  | |