![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya su adam 2,5 milyon avro mi aliyor yaa.. YAZIK YAAA Nefret ediyorum su adamdan.. Postalayin gitsin yaa yeter artik.. Valla Besiktasin 2 kurtulusu var.. Demiroren ve Denizlinin defolup gitmesi !!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | naptı sana mustafa hoca geçen sene 2 tane kupa kazandırdı daha ne istiyon ne zorun var adamla (sen bjkli olduğuna eminmisin burada?) Konu Cagla tarafından (06-04-2010 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yani mustafa hocayı sevmeyen Beşiktaşlı değil mi?Bende sevmiyorum ne olacak şimdi ben Beşiktaşlı değil miyim yani?Bencede Denizli gitmeli her hafta bizi kanser ediyor hep farklı kadro,10 hafta oynatmadığı adamı en önemli maçlarda ilk 11'e koyması vs.Sadece bunlar bile gitmesine bir neden.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |