![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Penaltı mı ? | |||
Bariz Penaltı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 19 | 100,00% |
Penaltı Değil | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet.Bende öyle düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | evet evet çok zor pozisyon yan hakemin 15 metre önünde oldu, ve de görmesini engelleyecek hiç bir oyuncu da yok, ve de bu hakemin işi de bunu görebilmek... ama boş verin biz o pozisyon zor bu pozisyon zor diyip geçelim, ama diğerleri hakem odası bassınlar şampiyon da olsunlar.. Ne de olsa biz şerefli ikinciliklerin takımıyız... Konu maniac34 tarafından (11-04-2010 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Her puan kaybinda hakeme,rakibe,saga,sola saldirma sacmaligindan vazgecip aynaya bakalim. Fener oyle yapmis,GS boyle yapmis bize ne?Kendi dogrularimizi yaparsak kimse onumuzde duramaz.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Puan kaybının sebebini hakeme bağlamak, bunun altına sığınmak, bahane bulmak çok acı gerçektende. Dk. 90 olmuş maç bitmiş. Hiçbirşey yapamamışız. Puan kaybını son dakikadaki olaya mı bağlıyorsun. Tamam kabul ediyorum. Hakemlerden çok çektik zamanında. Çok puanımızda yendi bu güne kadar. Ama bu maç o maçlardan değil! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |