![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bobo dışındaki isimler bende katılıyorum , birde Ferrari yi ekleyelim... diğer oyuncular fasa fiso , ikinci sınıf yada içi geçmiş işi bitmiş adamlar... Boboya gelince, son iki maçtır onun yerinde mesela bir Milan Baros oynasaydı bugün Bursa'yla aynı puandaydık !!!!! Yılda 10-11 gol at , sezonun ilk yarısı yat , ikinci yarı biraz kıpırda sonra yıldız ol taraftarın sevgilisi ol .. hayret ediyorum hayret
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo ile Barosu kıyaslamak çok doğru olmaz bence. Baros'u Baros yapanda biraz da yanındaki adamlar. Keita, Arda, Kewell vs. Ben inanıyorumki Bobo Galatasaray da oynasa Barosdan daha da çok gol atar | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yanındayım biz ilhanları noumaları gördük bir ilhanın yanında bobo nedir sorarım bize ilhan pascal gibi yırtıcı forvet lazım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo bu zamana kadar guzel oynamadi sadece gol atti.Ben Boboyu gol atarkende elestiriyorum.Cunku attigi gollar disinda hicbirsey yapmayan,hicbir ozelligi olmayan bir oyuncu.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |