![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yusuf 90 Dakikayı Kaldıramayacak Kadar Kendini Güçsüz Hissediyorsa Futbolu Bırakmalıydı Bu Sezon Sonu . Ama Yusuf Sözleşme İmzaladı Kendimi İyi Hissediyorum Bir Sezon Daha Oynayabilirim Demektir Bu . Ama Yusuf Kaç Maç Oynadı Hiç Maç Kazandırmadı Ve Bakıyorum Yusufa Koşamıyor Adamlar Sağından Atıp solunda geçiyor Artık Yusufta şapkasını önüne Koyup Düşünmeli . Ben Yusufa Tepkiliyim Neden Mustafa Hocaya Kızayımki Eğer Yusuf Bu Kadrodaysa Mustafa Hocada Şans Vermişse Takır Takır Oynayacak Ben son 15 Dakika 20 Dakika Topçusuyum Diyorsa Kİ oynadığı Futbol ve Tavrı Onu Gösteriyorr Böyle Olmaz O Zaman Emekli Olacaktı Sözleşme Uzatmayacaktı . Ve Taraftara Cevap Vermesi Çok Sinirlendirdi . İşin Özeti Yusuf kendini Güçsüz Hissediyorsa Sözleşme Uzatmayacaktı Eğer Sözleşme Uzattıysa Demekki Oynayabilecek Gibi Hissediyor Kendini . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Kabahat sozlesme imzalayanda degil,imzalatanda.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Yani Nihat'ın güvenlik görevlilerine söyledikleri doğrumu sizce?Kimse buna değinmemiş bence o kelimeler Yusuf'un söylediklerinden daha tehlikeli.Bu taraftar futbolcu ve yönetim tarafından sadece kendileri desteklendiğinde "dünyanın en iyi taraftarı"oluyorda taraftar bir kaç laf söyleyincemi "bu taraftarları niye buraya kadar sokuyorsunuz"oluyor olay bumudur yani Eskişehir maçında bizde ve Kapalı Tribünde maç öncesi"bjk'nin öz evladı"diye taraftar seni bağrına basınca moral olsun diye o zaman iyiydide şimdimi horlanır olduk Nihat efendi İspanya'dan döndüğünde havalar içinde ben Laliga'da gol krallığına oynadım gibisinden böbürlenmeler,Türk futbolunu aşağılar,küçümser edalar içindeydin ne oldu küçümsediğin yerlerinmi ağrıdı?Sen bu sezon bize ne verdinde kendi taraftarına serseri muamelesi yapıyorsun asıl serseri yaptığın o hareket ve sözlerle sensin Nihat efendi kendine gel.Bu tavrı aynısını yönetim İnönü'de beraberlik veya mağlubiyetler sonrası Şeref tribünü çıkışını seyirci geçişine engelleyerek yapıyor.Galip gelinince staddan taraftar ile kaynaşarak çıkılıyor aksi sonuçlarda polis geçişi yasaklıyor bu nasıl bir taraftardan kopuştur ve korkuştur.Yahu biz taraftarız öcü değil.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |