Alıntı:
m3rts3fa´isimli üyeden Alıntı
abartıyorsunuz.. 4,5 milyon tl = 2 milyon 200 bin euro..
daum'un , rijkard'ın aldığı paralarla kıyasla istersen ??
takım kötü gidince çıkıp herkes konusuyo nedense..
sonuna kadar destek.. |
takim kötü gidince degil bu adamin ilk geldigi günden beri hatta ertugrul saglamin kadrosuyla cifte kupa kazandiginda bile bu adamin teknik direktör olmadigini yazdim ve yazmaya devam edecegim, bunu herkeslede tartisirim bu adama teknik direktör diyen futbolun f sini anlamiyordur benim gözümde, hem 2 milyon euro degil 20 euro bile etmez...
su halimize bakin ligte yokuz, kupada yokuz, avrupada yokuz tarihimizin en az gol attigimiz sezonnu yasiyoruz , her mac 7-8 defans futbolcusuyla bir anadolu kulübü gibi maclara cikiyoruz, tüm gencleri( necip, ridvan, batuhan, aydin,ismail,erkan,serdar, onur, ali ) heba etti hicbirisini besiktasa kazandirmadi ve ben bu adama iyi teknik direktör diyecegim öylemi,hemde belki tarihimizin en cok transfer paralarini harcadigimiz bir sezonda... ....forumda denizlinin iyi antreman antrönörü oldugunu savunanlar bu sezon basindan beri yasadigimiz sakatliklara ne bahane uyduracak merak ediyorum ben 34 yasindayim cocuklugumdan beri besiktasin bukadar sakat futbolcusu oldugunu hatirlamiyorum