![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler,bazılarımız sallıyor ama ne sallıyor..Ekrem'in dizinde ödem tespit edilmiş..Ödem;vucudun herhangi bir yerinde ,ozellikle darbeye bağlı travmalarda oluşabilecek komplikasyonlara karşı vücudün ürettiği bir enflamasyon şeklidir...yani iyi veya kötü çalışmakla uzak veya yakından alakası yoktur..haa..Mustafa Denizli Ekremin dizine çaktırmadan bir tekme atmıştır derseniz size katılırım... ama gülmekten....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadasim ekreme bende bisey demiyorum aldigi parayi hakediyor ama elinden geleni yapmaya calismak büyük takimda oynamaya yetmiyor arkadasim, burada cogumuzu koysak hepimizde besiktas icin maximum mücadeleyi verir ama herkes futbolcu olamiyor iste futbolcu olmak icin yalnizca kosmak yetmiyor , ekremde geldigi günden beri bir adim ileri yol katetmedi gerci bunda ekremden cok suc denizli beyin ya cocuk her hafta baska mevkiide oynatiliyor denizli geldi geleli forumdaki oyuncularda formundan uzaklasti... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |