Alıntı:
1903_delisi´isimli üyeden Alıntı
Söylenecek kelime yok.Taktiksel açıdan bakarsan ilk dk.da yediğimiz gol işleri bozdu.Onun dışında fener sadece üstümüze gelirdi...Bizim 2 tip taraftarımız var.Biri herşeyi hakemde arar.Biri de gelir tamamen felaket tellallığı yapar.Ama ortayı bulan yoktur.Fb nin anelkalı tuncaylı dönemi dışında beşiktaştan iyi olduğu hiçbir dönem yok.Bu dönemde hatta bu maçta bizden iyi futbol oynamadılar.Biz fenerden iyi oynamadık ama özellikle 2. yarı baskılı oynadık.Onlarda pozisyona çeviren adam açıkçası alex.Bizde de çok atıp tuttuğumuz delgadomuz bu maçta olsa işler farklı olabilirdi.Ama kısmet önemli olan seneye bu tarz maçlardan ders çıkarmak.Ama gelipte federasyon üstünde bu kadar etki bırakan fb yöneticilerinide kimse tartışma demesin...Biz iyi olabiliriz kötü olabiliriz...Burası beşiktaş hiçbi kötü hakem yönetiminden sonra takımım küme düşsede beşiktaşı kimse ezemez.Bu yüzden kimse suçu kendimizde arayalım diye beklemesin... |
kardeşim katılıyorum. fenerin macta 2 tane pozisyonu vardı, bizim de 2 penaltımız. 2. yarıda yarı sahayı gecemediler dogrudüzgün. kaldıki fener 9-10 kişi kalmalıydı en gec 70te. ondan sorasında da macı cevirirdik bence. ki biz çok yaşadık, ezdiğimiz maclarda 10 kişi kalıp kaybetmeyi. ondan fener haketti lafları sacmalıktan öteye gitmez.
futbola bakarsam macın hakkı beraberlikti, ama kartları gösterseydi hakem, macı biz alırdık.
sağlık olsun artık ne diyelim. öle de diyodum golü yediğimizde ama hakem macı hazmedememe sebep oldu. neyse. mücadeleci, sawaşçı bir takımımız var. yönetimin elinde bu sezon için kaynak var. 2 yetenekli oyuncu, böle kısır maclarımızda maçları cevirmemize yeter.
son bi paragraf mustafa hocaya. hoca macı 90 dakika oynuyor kafasında. begeniriz begenmeyiz. ama her hamlesinde kendine göre acıklamaları var. ben şunu ögrendim gordon milneden sora bu kadar teknik direktör değiştirince; kim gelirse birileri hocanın yaptığı bişeyleri begenmeyecek. ondan denizli şöle, denizli gitsin lafları traş. denizli hoca vizyon sahibi, aklıselim, sakin ve kariyer bakımından türkiyenin en iyi 2 teknik direktöründen biridir. Bu senenin hırsıyla hocamızın gelecek seneye sımsıkı sarılacağını ve şampiyon yapacağını düşünüyorum. Ayrıca benim anladığım hoca bırakacaktı ama para ve oyuncu anlamında iyi bi kaynak olduğunu gördü, ve ben inanıyorumki iyi bikac oyuncuyla bu ligin tozunu atacak seneye. olmazsa da canı sağolsun, biz beşiktaşlıyız, tabelacı değiliz.