![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maça damgasını Göçek ve yan hakem vurdu. Hakemler hakkında haftalar önce '' Tezgah kuruldu hayırlı işler'' diye yazmıştım. Bunlar art niyetli olarak atanan önceden doldurulmuş hakemler diyorum ve hepsini Allah'a havale ediyorum. Atakan abi takım zaten kötü oynuyor bunda hepimiz hem fikiriz ama kötü oynuyoruz diye hakkımız olanında verilmemesi abesle iştigalden öteye gitmemektir. Bu maça hakem %100 etki etmiştir. Bu maçı taraflı yönetmiştir. Tabi ki hakem konuşulacak sonuçta bu sıradan bir karşılaşma değil. Bu karşılaşmada Denizli her ne kadar hatalı oynatsa da takımı hakem maçın skorunu belirlemiştir. Tezgah kurulmuştu ve istenilen sonucu verdi. Aziz çıkıp konuştu sezonu bitirdi. Y.D'nin bu saatten sonra yapacağı doğru olan hareket TFF ve MHK başkanlarına Mısır Çarşı'ndan kına ve çarşaf alıp sadece malum bölgelerine değil vucutlarının her yerlerıne o kınayı surmelerıne yardımcı olmaktır. Eğer şerefleri ile maç kazanmayan bir takımı tebrik etmemek , takımım kaybetse bile kucaklayıp sahip çıkmam HOLİGANLIK ise bende holiganım. Bitmesin dertler finkime kadar Beşiktaşlıyız ölene kadar Sende olmasan bu dünyada Sevilecek ne var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Iyi yonetse ne olacakti? Adamlarin kalesine gidemedik dogru duzgun.Golu bulunca adamlar rahatladi.3. bolgeye kadar pas yapmamiza izin verdi.Ceza sahasinin 5 metre yakinina yaklasamadik.Bunu gormedinizmi? Suclu Denizlimi?Bu mac icin degil.Bu takimin basinda Morinho olsa yine oncelikle gol yememeye cikartir takimi. Cunku ofansif tum adamlarimiz yetersiz. Bunu kabuletmeyip saga-sola saldirmakla neyi cozucez? Bide senin dedigini kabul edip oyle bakalim.Tezgah var diyelim. Bu tezgahi Demiroren ve muhtesem yonetimi mi bozacak? Sen ustune almissin ama holigan bozuntulari dedigim;Liderleri bu (olmayan)tezgahi bozar diye demiroren diye kongre salonunu inletenler. Aman yeni secildi ses cikarmayalim,takimin huzurunu bozmayalim,bekleyelim gorelim dendi.Simdi benim disimda herkes madem tezgaha inaniyor tezgahi bozacak baskan talep edin. Su macta eger basabas oynadigimiza inansam bende hakemi elestirecem.Ama hakem maci bizim lehimize kararlarla yonetse dahi yenemeyecektik. Madem olaylara objektif bakiyoruz,bukadar dogrucuyuz 3-4 hafta evvel Eskisehir macinda nicin dogruyu soylemedik.Bir Allahin kulu burda son gol ofsayt,Eskisehir macini hakem sayesinde aldik demedi. Cunku o maci hakketmistik.Bu maci etmedik.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Y.D'ye gelince onu seçenler ona yetmez diyenler kendilerini Beşiktaş'ın sahibi olarak görenler bu tezgahı geçtim abi kumdan yapılan kaleyi bile bozamazlar. Abi ben Y.D hakkında konuşmaya başlasam sabahlara kadar yazarım o ayrı ancak bunları yazıp kendimi sinir etmekten başka bir yere varamayacağımı bildiğim için onu kategori dışında bırakıyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |